Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 22nd, 2018 | by fileto

0

Η αστυνομία ψάχνει αυτόν που αποκεφάλισε τη γάτα στην Καβάλα

Σοκάρισε το πανελλήνιο η είδηση με φωτογραφία μιας γάτας ακέφαλης στο κέντρο της Καβάλας ενώ όλοι μιλούν για ένα αρρωστημένο μυαλό που όχι μόνο σκότωσε το άτυχο ζώο, αλλά άφησε το κεφάλι του στο δρόμο, ανάμεσα σε αυτοκίνητα.

Το θέμα έγινε γνωστό με ανάρτηση στο facebook που συνοδεύεται από ανατριχιαστικές φωτογραφίες.

«Άνθρωπος κτήνος έκοψε το κεφάλι από γατάκι και το άφησε στο δρόμο τώρα στο κέντρο στην πλατεία της Καβάλας. Κοινοποιήστε το όπου μπορείτε» διαβάζουμε στην επίμαχη ανάρτηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και κάνει επισταμένες έρευνες από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες στο σημείο του συμβάντος με σκοπό να βρει τον δράστη και να τον παραπέμψει αρμοδίως.

Φυσικά αυτό το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό μια και ένα άλλο περιστατικό κακοποίησης ζώου και μάλιστα ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα έλαβε χώρα στην Λάρισα.

Συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε στο Συκούριο εκεί όπου άνδρας, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η τοπική φιλοζωική, χτύπησε κουτάβι με λοστό στο κεφάλι!

Αυτόπτης μάρτυρας επενέβη στο περιστατικό και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ενώ από την πληροφόρηση που δίνει η φιλοζωική, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για κακοποίηση ζώο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως με τη συνδρομή των αστυνομικών του τμήματος Τεμπών το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε άμεσα στη Λάρισα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από κτηνίατρο, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑