Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 23rd, 2018 | by fileto

0

Σερφάρει στο facebook ο Τσίπρας και στέλνει ευχές …σε νεόνυμφους

Τα παιδιά που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Καβάλας και μάλιστα από την δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα γνωστά για το χιούμορ που τα διακρίνει.

Ο γαμπρός δεν είναι άλλος από τον διατροφολόγο Θεόφιλο Κωστούλα, ο οποίος παντρεύτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης την εκλεκτή της καρδιάς του Ηλιάνα Στεφανίδου, η οποία δεν είναι άλλη από την εγγονή του αείμνηστου Γρηγόρη Χρηστίδη.

Τα παιδιά με χιούμορ και με έντονο πολιτικό ταμπεραμέντο, έβγαλαν μια φωτογραφία με τη δήμαρχο, με τον γαμπρό να κρατά  ένα μικρό πλακάτ που έγραφε: «Της είχα πει ότι θα παντρευτούμε όταν βγούμε από τα μνημόνια…Γιατί ρε Τσίπρα;!».

Τη φωτό την ανέβασαν για την πλάκα τους στο facebook, και φαίνεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εκείνη την ώρα στο γράψε σβήσε για τον ανασχηματισμό και μέσα στην θολούρα του από τα χιλιάδες προβλήματα που τον βαραίνουν το είδε και …άδραξε την ευκαιρία να απαντήσει στην ανάρτηση με το εξής σχόλιο: «”Γαμπρέ πρόσεχε τι τάζεις. Παρόλα αυτά, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!».

Φανταζόμαστε ότι ο πρωθυπουργός τους νόμισε κάργα Συριζαίους (καμμία σχέση) και είπε να τους αβαντάρει με λίγο πολιτικό χιούμορ προφανώς…

Και τα παιδιά έχασαν τον ύπνο τους μια και το κινητό χτυπάει συνέχεια στις λίγες μέρες που πήγαν διακοπές να ξεκουραστούν με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή για συμμετοχή …σε λίστες εκλογών!

Εκείνο που έχει την μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ο γαμπρός Θεόφιλος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στον θρησκευτικό του γάμο που θα γίνει το 2019, προφανώς κάνοντάς του πλάκα, μια και ως τότε μπορεί ο Αλέξης να έχει χρόνο πολύ λόγω αλλαγής κυβέρνησης!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑