Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 4th, 2018 | by fileto

0

Χρυσαυγίτης σύμβουλος δίπλα σε Μακάριο και Μέτιο σε σύσκεψη στο Νέστο

ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Σιγά μην το περνούσαν στο ντούκου οι Συριζαίοι της Καβάλας οι οποίοι σε ρεπορτάζ «στο Κόκκινο Καβάλας», αναφέρονται στην επίσκεψη στον Δήμο Νέστου του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου με τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη και τον περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης που στήριξε η Χρυσή Αυγή στην ΠΑΜ-Θ Αναστάσιο Ναθαναηλίδη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής και φέρνει ακόμη ένα πονοκέφαλο στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο και στη ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας: «Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή κοινή παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, του συμβούλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριου Λαζαρίδη και του περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής, Αναστασίου Ναθαναηλίδης στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Νέστου. Από τη σύσκεψη έλλειπε ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος όπως είναι γνωστό είναι σε διαμάχη με τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστο Μέτιο.

Ερωτήματα προκαλεί και η παρουσία του Μακάριου Λαζαρίδη στη σύσκεψη. Με ποια ιδιότητα παρευρέθηκε εκεί; Γιατί ο κύριος Μέτιος επέλεξε τον κ. Λαζαρίδη να τον συνοδεύσει; Γνωρίζει η τοπική ΝΟΔΕ την επίσκεψη του κ. Λαζαρίδη στον Δήμο Νέστου;

IMG_3040aΑς πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Νέστου μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, ενημερώθηκε από τον κ. Τσομπανόπουλο για τις ανάγκες του Δήμου ζητώντας από τον κ. Μέτιο να ενεργήσει ώστε να υπάρξει χρηματοδότηση και από την Περιφέρεια. Ο Χρήστος Μέτιος επισκέφτηκε τον δήμαρχο παρουσία του Μακάριου Λαζαρίδη, του προϊσταμένου των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και ο χρυσαυγίτης περιφερειακός σύμβουλος, Αναστάσιος Ναθαναηλίδης, ο οποίος κατάγεται από την Χρυσούπολη. Μάλιστα, ο σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη, κάθισε δίπλα στον Χρυσαυγίτη περιφερειακό σύμβουλο!

Φαίνεται πως οι κινήσεις του κ. Λαζαρίδη θα προκαλέσουν πρόσθετη εσωστρέφεια εντός της τοπικής ΝΔ. Βέβαια, αξίζει να τονιστούν εκ νέου οι δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιοδικό Politico, στις οποίες φαίνεται να μην λαμβάνει υπόψιν την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην πολιτική ζωή της χώρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέθρεψε μια κουλτούρα μίσους όταν ήταν στην αντιπολίτευση και δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα για αυτή τη βία όσο κυβερνά. Δεν έχω δει τίποτα που να με πείθει ότι πραγματικά θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα. Αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία, αυτή η χυδαία πολιτική εκμετάλλευση».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑