Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 6th, 2018 | by fileto

0

Άγριο διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία Καβάλας

  • Ο 24χρονος εγγονός που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μετά από διαπληκτισμό μαχαίρωσε με απανωτές μαχαιριές τους παππούδες του

 

Σαν βόμβα έπεσε στην μικρή κοινωνία της Καβάλας η διπλή δολοφονία ζευγαριού ηλικιωμένων στην συνοικία του Προφήτη Ηλία στην οδό Ηροδότου 2, σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018, στις 11 η ώρα το πρωί.

Δράστης της δολοφονίας με μαχαίρι ήταν τελικά μετά την ομολογία του ο 24χρονος εγγονός του ηλικιωμένου ζευγαριού (89 χρόνων ο παππούς και 84 χρόνων η γιαγιά του) ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Μετά την είσοδο της αστυνομίας στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας στον Προφήτη Ηλία, η οποία ειδοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ που πήγε στην περιοχή μετά από τηλεφώνημα, είδαν πεσμένο τον παππού στο πάτωμα και την γιαγιά στο κρεβάτι μια και ήταν κατάκοιτη μέσα σε λίμνη αίματος.

Αμέσως οι υποψίες έπεσαν στον εγγονό ο οποίος είχε διαπληκτιστεί μαζί τους, ήταν οι στενοί του συγγενείς που τον φρόντιζαν ενώ μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης ο 24χρονος ομολόγησε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την κατάκοιτη γιαγιά του και τον παππού του!

Ο νεαρός 24χρονος σύμφωνα με τους γείτονες, τα τελευταία, ζούσε μαζί με τον συνταξιούχο εκτελωνιστή 85χρονο παππού του με τον οποίο έχει και το ίδιο όνομα και την 80χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με σοβαρά προβλήματα υγείας και ασχολείτο με την μελισσοκομία. Γενικά ήταν ήρεμος, αλλά είχε και ξεσπάσματα θυμού, ενώ σε γενικές γραμμές έδειχνε να το ελέγχει.

Στο ίδιο σπίτι συγκατοικούν και άλλοι συγγενείς τους, αλλά κανείς δεν άκουσε θόρυβο.

Εκείνοι ήταν που αντίκρισαν στις 11 το πρωί το φρικιαστικό θέαμα με το ηλικιωμένο ζευγάρι κυριολεκτικά κατακρεουργημένο.

Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο, ο οποίος φερόταν ανήσυχα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε την διπλή δολοφονία.

Δεν εξήγησε, όμως τους λόγους που τον ώθησαν να κατακρεουργήσει τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν, ούτε πότε ακριβώς το έκανε.

Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑