Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 20th, 2018 | by fileto

0

Ο “ακόλουθος” του Μέτιου, τώρα εγγυητής ενότητας;

Το νέο δημοσίευμα που αναφέρει ότι άμεσα σήμερα η αύριο ο Κώστας Ζαγναφέρης θα ανακοινώσει ότι θα ηγηθεί ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια και σε αυτό θα έχει συμμετοχή ο  κ. Πέτροβιτς, έχει προκαλέσει “αναστάτωση” στα πολιτικά πηγαδάκια τις τελευταίες ώρες, αλλά και ερωτηματικά για την στάση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου.

Το δημοσίευμα από Καβαλιώτικο τοπικό σάιτ Kavalanews.gr, αναφέρει ακόμη ότι ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, που εμφανιζόταν ως ένας εκ των διεκδικητών του γαλάζιου χρίσματος για την Περιφέρεια ΑΜΘ, θα συμμετάσχει τελικά στο ψηφοδέλτιο του νυν αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

“Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υποψήφιοι θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο οι αντιπεριφερειάρχες Δράμας Αργύρης Πατακάκης, Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης και Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης” αναφέρει το δημοσίευμα.

Το alexpoli.gr που επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς και ζήτησε το σχόλιο του για το νέο δημοσίευμα. Ο κ. Πέτροβιτς απάντησε “ουδέν σχόλιον. Το διακύβευμα είναι να κατέβει η παράταξη ενωμένη στις εκλογές. Παραμένω εγγυητής της ενότητας”.

Ο κ. Πέτροβιτς αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε περισσότερο αν και ρωτήθηκε για το αν αληθεύει όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ότι η συμμετοχή του ή μη στο “νέο ψηφοδέλτιο” θα εξαρτηθεί από το αν θα τύχει στήριξης από τη ΝΔ.

 

Για να θυμομαστε!

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Πέτροβιτς στο Radio Max είχε δηλώσεις στις 11 Ιουλίου 2018, ότι: «Μαζί με τον Χρήστο Μέτιο προχωράμε στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές» Ουάου!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑