Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 27th, 2018 | by fileto

0

Άθλια σενάρια φαντασίας κατά Στυλιανίδη από τον Έβρο

Κατάπληκτοι διαβάσαμε μια ανάλυση στην ιστοσελίδα Status, στην οποία γίνεται αναφορά στον Ευριπίδη Στυλιανίδη λέγοντας ότι ο Ροδοπίτης πρώην υπουργός πατάει σε δύο βάρκες στην περίπτωση της κομματικής υποψηφιότητας Μέτιου και σε αυτή του “αντάρτη” υποτίθεται Τοψίδη.

Η αναλήθεια επειδή είναι μήτηρ πάσης παρεξηγήσεως, για τον λόγο αυτό καλά θα κάνει ο συντάκτης του άρθρου να ξεκαθαρίσει τελικά, αν ο Στυλιανίδης στα τόσα χρόνια της πολιτικής του καριέρας υπήρξε …πολιτικός της πλάκας ή τουλάχιστον πολιτικός καιροσκόπος με βάση τη ΝΔ.

Βέβαια στην παντοδυναμία του, ορισμένοι ενώ του έστρωναν χαλιά για να περάσει στα μαγαζιά τους, από την άλλη τον ζήλευαν παθολογικά για την ανέλιξή του, ιδιαίτερα στην περιοχή του Έβρου, αλλά το κατάπιναν.

Τώρα που επιδεικνύει ο Ευριπίδης σωστή κομματική συμπεριφορά τους κακοφαίνεται και μάλλον δεν θα ήθελαν κάτι τέτοιο. Είναι έξω από την νοοτροπία τους!

Λοιπόν αυτοί που γράφουν για μυρμηγκάκια και τελικά δεν αξίζει να τους χαρακτηρίσει κανείς, θα πρέπει να σοβαρευτούν πάραυτα κι αν τους φταίει ο γάιδαρος να μην χτυπάνε το σαμάρι.

Κι αν θέλουν να του προσάψουν κάτι επιλήψιμο, να το γράψουν στα ίσια και να αφήσουν τα “κωλομπινεδιάρικα” δημοσιογραφικά μασάλια, γιατί στο τέλος θα εκτεθούν, κυρίως όχι αυτοί που τα γράφουν, αλλά αυτοί που τους σπρώχνουν στην παραπολιτική τους αθλιότητα…

Παλικάρια κουνιούνται οι βάρκες στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑