Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 27th, 2018 | by fileto

0

Γιορτινά βουνά σκουπιδιών στον Αμυγδαλεώνα

Φωτογραφίες με γεμάτους κάδους δημοσιοποιεί ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης,  και αναφέρει τα εξής:

« Ξεπέρασε κάθε όριο το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Δ . Κ . Αμυγδαλεώνα .

Η εικόνα που συναντάμε τις τελευταίες δύο με τρεις εβδομάδες είναι απαράδεκτη . . .

Κάδοι ξεχειλισμένοι από απορρίμματα και βουναλάκια σκουπιδιών τριγύρω , στα οποία η δυσομία είναι έντονη , κι ας είμαστε στην καρδιά του χειμώνα .

Οι δρόμοι έχουν γεμίσει από σακούλες σκουπιδιών , καθώς μεταφέρονται πότε από τον αέρα και πότε από τα αδέσποτα ζώα , που πλέον κάνουν . . . πάρτι και είναι ίσως τα μόνα που νιώθουν ικανοποίηση .

Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικό αγαθό και επιτυγχάνεται με την συνεχή συνεργασία πολιτών και Δήμου .

Υπάρχει δηλαδή ένα πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων από τον Δήμο , και οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να το ακολουθούν πιστά .

Το πρόγραμμα όμως αυτό τις τελευταίες εβδομάδες δεν ισχύει , έχει καταργηθεί με αποκλειστικό και μόνο υπεύθυνο τον Δήμο Καβάλας .

Το εξοργιστικό είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο στην Δ . Κ . Αμυγδαλεώνα , και ο Δήμος απαξιοί να εκδώσει έστω μία ανακοίνωση και να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων .

Αναρωτιέμαι τι άλλο έχουν στο μυαλό τους να κάνουν στον Αμυγδαλεωνα μέχρι τις εκλογές . . .

Αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα στρέψουν τους κατοίκους του Αμυγδαλεώνα εναντίον μου , είναι γελασμένοι . . .

Ο κόσμος πλέον δεν είναι χαζός , καταλαβαίνει . . .»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑