Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 2nd, 2019 | by fileto

0

Τρείς περιφερειάρχες γύρω από μια πίτα!

Χρήστος Μέτιος, Χριστόδουλος Τοψίδης και Δημήτρης Πέτροβιτς βρέθηκαν γύρω από μια βασιλόπιτα στον Έβρο για το καλό της χρονιάς.

Όπως οι τρείς τενόροι έτσι και οι τρείς υποψήφιοι περιφερειάρχες ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά και από μέσα τους έκαναν μια κρυφή ευχή.

Ποια ήταν αυτή; ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η πίτα ήταν του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου παραβρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

49188486_472500659949757_6340915022314602496_nΣτην πίτα και της ΠΕ Εβρου την οποία έκοψε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτροβιτς και η οποία βασιλόπιτα μας φάνηκε “ξεφούσκωτη” εκτός αν είναι κάποια τοπική έκδοση, παραβρέθηκαν πάλι και οι τρείς υποψήφιοι περιφερειάρχες, ενώ στην πίτα της ΠΕ Καβάλας όπου κυριάρχησε ο μονόλογος υπέρ Περιφερειακής Σύνθεσης και Χριστόδουλου Τοψίδη από το σύνολο των γαλάζιων εκπροσώπων απουσίαζε και πάλι επιδεικτικά ο κύριος Μέτιος για ακόμη μια φορά!

Καλύτερα είπαν οι υποστηρικτές του Τοψίδη, ενώ δεν φάνηκε να ήταν ενθουσιασμένη η δήμαρχος Καβάλας κυρία Τσανάκα η οποία με πάθος και φανατισμό στηρίζει Μέτιο και αποτελεί πλέον μειοψηφία για την Καβάλα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑