Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 17th, 2019 | by fileto

0

Ο Τοψίδης ετοιμάζει μεγάλη εκδήλωση στην Καβάλα

Σε γεύμα που παρέθεσε στους δημοσιογράφους της Ροδόπης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης, τους αποκάλυψε ότι μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, το αργότερο, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, θα ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων ανά περιφερειακή ενότητα.

Εξήγησε δε ότι μεμονωμένα υποψήφιοι που τον στηρίζουν έχουν βγει μπροστά κι έχουν πει ότι θα κατέλθουν στην κάλπη, ωστόσο οι οργανωμένες ανακοινώσεις θα γίνουν μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου ’19.

Όπως σημειώνουν οι συνάδελφοι από την Κομοτηνή, ο κύριος Τοψίδης, μονοπωλώντας την συζήτηση φάνηκε αν μη τι άλλο παθιασμένος ότι διαθέτει τα προσόντα, μαζί με την ομάδα του, πρώτον να βγουν νικητές στην εκλογική μάχη του Μαΐου ’19 και, δεύτερον, να καθοδηγήσουν τις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σε καλύτερες ημέρες.

Όσον αφορά στη σύνθεση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων και εκτός από τον πυρήνα τους, στην εκδήλωση της Καβάλας θα εξειδικευτούν και οι βασικοί άξονες του προγράμματός του, όπως τους είχε ανακοινώσει στην πρώτη του πολιτική εκδήλωση στην Κομοτηνή, όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και το όνομα της παράταξης. Θα ακολουθήσουν, μετά την εκδήλωση της Καβάλας, κατά τόπους εκδηλώσεις ανά νομό, όπου θα εξειδικευτεί το πρόγραμμα ανά περιφερειακή ενότητα και θα προταθούν προς τον κόσμο οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής του.

Όσον αφορά στο τι θέλει να επιτύχει ο ίδιος, στάθηκε στην ανάδειξη της ΑΜ-Θ συνολικά ως “brand name”, όπως είπε, κι εξήγησε όμως ότι “πρέπει ισόνομα και ισόρροπα να αναπτυχθούν όλες οι περιφερειακές ενότητες, όλοι οι μητροπολιτικοί Δήμοι, όλα τα χωριά. Αυτό τον ρόλο πρέπει να παίζει η Περιφέρεια, να είναι ο αναπτυξιακός βραχίονας”. Δεσμεύτηκε, μάλιστα πως “αυτό θα το κάνουμε πράξη την επόμενη μέρα που θα αναλάβουμε την διοίκηση της Περιφέρειας”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑