Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 9th, 2019 | by fileto

0

Δημοψήφισμα για το νερό Κεφαλαρίου ετοιμάζει ο Δαλακάκης

Με μια ανάρτησή του στο facebook το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, ο δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης αναφέρει: «Το γκάλοπ έκλεισε και ήταν ενδεικτικό.

Σε αντίθεση με τις χουντικές μεθόδους επιλέγουμε την Δημοκρατία.

Ώρα να μιλήσουν εκείνοι που ήδη βλέπουν την λειψυδρία.

Ώρα να μιλήσουν εκείνοι που απειλούνται.

Ώρα να μιλήσουν εκείνοι που κάποιοι νομίζουν πως δεν υπάρχουν.

Ώρα να μιλήσουν ΟΛΟΙ οι δημότες του Δήμου μας.

Προκηρύσσω λοιπόν στον Δήμο μας ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, πλήρες και κανονικό με κάλπες.

Ώρα να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ιθαγενείς σε αποικία.

Λεπτομέρειες για το Δημοψήφισμα αναλυτικά την Δευτέρα και Τρίτη.

Υ.Γ Τα ΝΑΙ δεν θα τα κάνω ΟΧΙ και τα ΟΧΙ δεν θα τα κάνω ΝΑΙ, όπως μερικοί – μερικοί».

Με άλλα λόγια το έχει αποφασίσει να το κάνει και με ερώτημα αν οι δημότες του Δήμου Δοξάτου, επιτρέπουν ή όχι στους Καβαλιώτες και στη ΔΕΥΑΚ να παίρνουν νερό από τις Πηγές Κεφαλαρίου.

Η κατάσταση είναι σοβαρή, μια και πριν από μερικά 24ωρα ο κ. Δαλακάκης διενήργησε ένα «ανέξοδο» γκάλοπ μέσα από το αγαπημένο του facebook, όπου ρωτούσε τους συνδημότες του αν πρέπει να κόψει το νερό στους Καβαλιώτες που ούτως ή άλλως θεσμικά και νόμιμα παίρνουν το νερό από τις Πηγές Κεφαλαρίου Δράμας.

Μάλιστα έβαζε και μια άλλη διάσταση όπου σχολίαζε ότι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας έχει «τις πλάτες της κυβέρνησης και του TAP, συνεχίζει να αντλεί νερό χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ στον Δήμο Δοξάτου», ο οποίος όπως ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα λειψυδρίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δαλακάκης ανέφερε στην ανάρτησή του: «Μετά από σημερινή συνάντηση με τον ΤΑΡ μου ξεκαθάρισαν ότι μαζί με το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα χρηματοδοτήσουν φέτος την κατασκευή αγωγού, για να πάρει και άλλο νερό ο Δήμος Καβάλας από τις Πηγές μας. Η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας (έχοντας τις πλάτες της Κυβέρνησης και του ΤΑΡ) δεν ενδιαφέρεται καν να συνεργαστεί με τον Δήμο μας και να συζητήσει και συνεχίζει να αντλεί νερό χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ στον Δήμο Δοξάτου που αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα λειψυδρίας ήδη. Να κόψει ο Δήμος Δοξάτου την παροχή ύδατος στον Δήμο Καβάλας;».

Τα πράγματα πέρα από την πλάκα αρχίζουν και γίνονται σοβαρά και πρέπει να ετοιμαστεί ανάλογα και ο Δήμος Καβάλας με εξώδικα και νομικά μέσα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑