Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 17th, 2019 | by fileto

0

Πάλι τραπεζώνουμε τους Βρυξελλιώτες χωρίς αντάλλαγμα!

Συνεχίζει τις άστοχες δράσεις τουριστικής προβολής η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης η οποία θα συμμετάσχει και φέτος σε εκδήλωση ανάδειξης δήθεν του τουριστικού προορισμού η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ:

“Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει γνωριμία των γεύσεων της περιοχής σε συνεργασία με διακεκριμένους σεφ και με εκδήλωση γευσιγνωσίας στο εστιατόριο ευρωβουλευτών του Ευρωκοινοβουλίου για 400 άτομα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου με απώτερο στόχο:

– Την ενίσχυση των παραγωγών της Περιφέρειας με την προώθηση των προϊόντων τους σε μια απαιτητική αγορά όπως των Βρυξελλών και να και να γίνουν πρεσβευτές της Θρακο – Μακεδονικής κουζίνας.

Απώτερος σκοπός η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, των εξαίρετων τοπικών προϊόντων, αγροτικών – κτηνοτροφικών και μεταποιημένων (κυρίως τροφίμων και ποτών) με σκοπό την ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας

– Την προώθηση της Περιφέρειας ως αξιόλογο γαστρονομικό προορισμό, στο απαιτητικό κοινό των Βέλγων που επιλέγουν τις διακοπές τους με κριτήριο επιλογής προορισμού μεταξύ άλλων και τις γευστικές εμπειρίες. Η δράση απευθύνεται σε ευρωπαϊκό κοινό υψηλού επιπέδου.

– Την σύνδεση της δράσης με άλλες που έχουν υλοποιηθεί από την Περιφέρεια (πχ. Synergia) ώστε να δράσουν συμπληρωματικά για την ενίσχυση της οικονομίας σε συνθήκες κρίσης και να μειώσουν και την φυγή των νέων από την περιοχή ενισχύοντας την τοπική οικονομία με απώτερο στόχο την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Ειδικότερα:

Στο Κοινοβούλιο θα υπάρχει πάγκος της Περιφέρειας στο χώρο του εστιατορίου των Ευρωβουλευτών για τη διάθεση πληροφοριακού/προωθητικού υλικού, την ανάδειξη του καλαθιού προϊόντων της και τη γευσιγνωσία.

Η Περιφέρεια για την υποστήριξη της εκδήλωσης θα διαθέσει το ποσό τω 12.000 ευρώ με ΦΠΑ”

 Μυαλό δεν βάζουν οι άνθρωποι!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑