Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 26th, 2019 | by fileto

0

Τουλάχιστον ο Τοψίδης δίνει από την τσέπη του…

Διαβάζουμε ότι: «το ποσό των 20.000 ευρώ ενέκρινε με απόφασή του στις 20/3/2019 ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να γίνει προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως.

Όπως επισημαίνεται στην απόφαση, το έργο αφορά «προμήθεια σύγχρονου οπτικοακουστικού εξοπλισμού για το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως».

Υπενθυμίζεται πως η ανακαίνιση του Πνευματικού Κέντρου ολοκληρώθηκε το 2015 και κόστισε περίπου 1,5 εκ ευρώ, κονδύλι που είχε εντάξει η Περιφέρεια στο ΕΣΠΑ.

Το ποσό των 20.000 ευρώ για τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, εγκρίθηκε με τη μορφή του υποέργου, στο έργο με τίτλο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ».

 

Και δάκρια για μια χορηγία

Κάποιους φίλους του Μέτιου τους ενόχλησε που ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο των Συνταξιούχων ΤEBE, ευχαρίστησε θερμά τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και τον περιφερειακό σύμβουλό κ. Xρήστο Γάκη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου τους και έδωσαν λύση σε πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Σύλλογοςκαι για το οποίο σφύριξε αδιάφορα συνεργάτης και μάλιστα στενός του περιφερειάρχη Μέτιου!

Τι να κάνουμε υπάρχει και μια διαφορά ποιότητας στο όλο θέμα. Και βέβαια καλό είναι να διαβάσουν την προηγούμενη είδηση όπου ο περιφερειάρχης μοιράζει 20χίλιαρα από τον δημόσιο μπεζαχτά, τα δικά μας χρήματα ενώ ο Τοψίδης δίνει δώρα από την τσέπη του…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑