Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 30th, 2019 | by fileto

0

Στην Καβάλα ο Μητσοτάκης με διπλό μήνυμα

Σε ένα μεγάλο στοίχημα εξελίσσεται η συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα, στο Κλειστό Γήπεδο της Καλαμίτσας με χωρητικότητα 3.000 ατόμων την Κυριακή του Θωμά!

Πριν από την κατάθεση της πρότασης µοµφής και συγκεκριµένα το Σάββατο έχει προγραµµατιστεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόµµατος, η οποία προσλαµβάνει εκ των πραγµάτων πανηγυρικό χαρακτήρα λίγες εβδοµάδες πριν από την κρίσιµη µάχη της ευρωκάλπης στις 26 Μαΐου.

Την Κυριακή, λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης εγκαινιάζει την τελική φάση των προεκλογικών εξορµήσεών του επισκεπτόµενος τους Νοµούς ∆ράµας και Καβάλας της Ανατολικής Μακεδονίας για να μεταφέρει διπλό μήνυμα και την στήριξη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές και για να βοηθήσει την υποψηφιότητα του κομματικού υποψηφίου Χρήστου Μέτιου που παρουσιάζει υστέρηση στην περιφέρεια ΑΜ-Θ έναντι του ανεξάρτητου υποψηφίου Χριστόδουλου Τοψίδη.

Στην περίπτωση που ανεβάσει τους τόνους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπέρ του κυρίου Μέτιου, αναμένονται δονήσεις στο εσωτερικό της τοπικής ΝΔ μια και πολλά μέλη ακόμη και της ΝΟΔΕ έχουν στρατευτεί υπέρ της υποψηφιότητας Τοψίδη και όχι αυτής του Χρήστου Μέτιου.

Οι αποστάσεις ασφαλείας είναι εκείνες που θα επηρεάσουν και τα αποτελέσματα της ΝΔ στις Ευρωεκλογές που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα με τις αυτοδιοικητικές!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑