Άποψη - Γνώμη

Published on May 5th, 2019 | by fileto

0

Αυτά μας τα είπε και o Κουίκ, Πάνο Καμμένε!

Πραγματικά είναι να θυμώνει κανείς όσο σκέφτεται ότι πριν από μερικά χρόνια στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές μας κουβαλήθηκε στην περιφέρειά μας ο Τέρνες Κουίκ ως απεσταλμένος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μας «πούλησε» πατριωτισμό και εθνική ανάταση για να τον ψηφίσουμε.

Και ο κόσμος τον τίμησε και τον ψήφισε και βγήκε στην Περιφέρεια δυνατός, λέγοντας μάλιστα στους αφελείς κατοίκους της περιοχής μας ότι θα νοικιάσει και διαμέρισμα για να είναι κοντά στον τόπο μας που τόσο αγαπούσε!

Τελικά μετά από λίγο καιρό παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος μια και είχε άλλες φιλοδοξίες στην κεντρική πολιτική σκηνή και μας άφησε …αμανάτι τους δικούς του συμβούλους!

Ο καιρός πέρασε, ο Κουίκ με τον Καμμένο μπήκαν στην κυβέρνηση του Τσίπρα και τελικά μετά από μια διαδρομή …κωλοτούμπα, ο Πάνος έμεινε χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα και ο Κουίκ έγινε ΣΥΡΙΖΑ για να κρατήσει την καρέκλα του.

Αυτές τις μέρες μας επισκέφθηκε ο Πάνος Καμμένος για να μας κάνει μασάζ πατριωτισμού και να πιάσει στασίδι για τις βουλευτικές εκλογές.

Τραγικός ο Πάνος, πραγματικά είναι να τον κλαίνε οι ρέγγες μια και απεγνωσμένα ψάχνει ψηφοφόρους…

Τα κρεσέντα του είναι μνημεία άξια να κρατηθούν από όλους τους Θρακολόγους και θρακολούντες μια και ο πλάνος Πάνος χαρακτήρισε τη Θράκη …ως τη βάση του εθνικού κορμού.

Και να ήταν μόνο αυτό; Είπε: «σήμερα, περισσότερο από ποτέ, λαμβάνει μια γεωπολιτική μορφή μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ετών στα εθνικά θέματα».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέρχονται στις επικείμενες ευρωεκλογές με στόχο να υπηρετήσουν την Ευρώπη που οραματίστηκαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ζισκάρ Ντεστέν, «την Ευρώπη όπου κάθε κράτος μέλος θα διατηρεί την εθνική και πολιτιστική του ταυτότητα, που δε θα λαμβάνει οδηγίες και εντολές από τη Γερμανία και τις άλλες μεγάλες χώρες, στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης που προωθείται από τις δυο μεγάλες πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όπου συμμετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία».

Τραγικός ο Πάνος συνέχισε: «Η Θράκη, είναι η κύρια περιοχή ενδιαφέροντος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες κι αυτό το αποδείξαμε στα τέσσερα χρόνια που βρισκόμουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κάναμε πολλά πράγματα στις ορεινές περιοχές και στα μειονοτικά χωριά όπου διαμένουν οι Έλληνες μουσουλμάνοι Πομάκοι οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του εθνικού κορμού και που πολλές φορές η ελληνική πολιτεία αδίκησε. Είμασταν εκείνοι που με νομοθετικές πρωτοβουλίας ξεπεράσαμε τις ιδεοληψίες ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ και φέραμε το νόμο που εγκατέστησε το νέο μουφτή και υλοποίησε το νομοσχέδιο για τους ιεροδιδασκάλους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην εξαρτάται πλέον η μουσουλμανική μειονότητα, να μην εκβιάζεται από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής το οποίο δρα κατά παράβαση κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου. Το προξενείο λειτουργεί ως κράτος εν κράτη, εκμεταλλευόμενο και τα λάθη της ελληνικής πολιτείας, προσπάθησε επί πάρα πολλά χρόνια να καταδυναστεύσει τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης».

Καλά μας τρολάρει ο υπουργός ο οποίος ξεχνάει ως φαίνεται το δούλεμα που μας έριξε ο απεσταλμένος του Τέρνες Κουίκ!

Κι επειδή ο ίδιος θέλει να ξεχνά κάτι που εμείς θυμόμαστε ότι επί 4 χρόνια συμπορεύτηκε ακμαίος υπουργός Άμυνας, δεν πρέπει να μας πουλάει φούμαρα ότι: «τη δική μας πολιτική τη δείξαμε στον ελληνικό λαό κατά τη συμμέτοχή μας στην κυβέρνηση. Εκεί όπου αναλάβαμε κυβερνητικές ευθύνες δεν επιτρέψαμε να παραχωρηθεί εθνική κυριαρχία και να παραχωρηθεί εξουσία στους θεσμούς. Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στα τέσσερα αυτά χρόνια που είχα την πολιτική ευθύνη δεν μπήκε ποτέ εκπρόσωπος της τρόικας και δεν ακολουθήσαμε ποτέ εντολές και διαταγές της».

Άσε ρε Πάνο τα σάπια σου!

Ο Καμμένος υποστήριξε ακόμα ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι αντίθετη στο ίδιο της το κείμενο καθώς προέβλεπε συγκεκριμένες πολιτικές διαδικασίες που δεν τηρήθηκαν. «Το δημοψήφισμα που έγινε στα Σκόπια», σημείωσε, «δεν είχε το απαιτούμενο ποσοστό συμμετοχής, επίσης η συμφωνία αυτή ως μια διεθνή συμφωνία δεν είχε την υπογραφή του αρχηγού κράτους των Σκοπίων, αφού ο πρόεδρος της Δημοκρατία της γειτονικής χώρας αρνήθηκε να την υπογράψει. Η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών δείχνει ξεκάθαρα ότι από την μεριά των Σκοπίων δεν ακολουθήθηκαν και δεν τηρήθηκαν όλα όσα προβλέπονταν στο κείμενο.

Και για να μας δείξει ότι ξέρει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα ο Πάνος, τόνισε: «Ψηφίζοντας τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σε αυτές τις Ευρωεκλογές, ο ελληνικός λαός ψηφίζει ευρωβουλευτές που δεν θα συμμορφωθούν και δεν θα γίνουν – όπως στο διαφημιστικό μας σποτ – ένας «Τhanassis» που θα κάνει κωλοτούμπες, θα τρώει από το χέρι της Γερμανίας και θα εκτελεί διαταγές. Θα υπηρετήσουμε την Ευρώπη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Και ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά τη Σύνοδο των Καννών είχε πει «εμείς μπήκαμε σε μια Ευρώπη των εθνών και βλέπουμε μια Ευρώπη των διευθυντηρίων, μια Ευρώπη που οι λίγοι κάνουν κουμάντο στους πολλούς».

Καλά μας έπεισες μεγάλε!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑