Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 12th, 2019 | by fileto

0

Θορυβώδης αποχώρηση στελέχους της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα

«Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το εθνικά, πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο μόρφωμα» ανέφερε και αποχώρησε!

 

Την αποχώρησή του από την «Χρυσή Αυγή» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Δημήτρης Βογιατζής, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε χθες Παρασκευή.

Ο κ. Βογιατζής γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την «Χρυσή Αυγή» εξαπολύοντας ευθείες βολές κατά του προέδρου του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, κατηγορώντας τον για οικογενειοκρατία και αλαζονεία. Βολές εξαπέλυσε και κατά του Αρτέμη  Ματθαιόπουλου, τονίζοντας ότι είναι υπεύθυνος για το «κάζο της Θεσσαλονίκης». Δήλωσε επίσης ότι δεν είχε καμία κομματική στήριξη στην υποψηφιότητά του ως δημάρχου Καβάλας και αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές από κομματικά στελέχη μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Καταλήγοντας ο κ. Δ. Βογιατζής  δήλωσε: «Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το εθνικά, πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο μόρφωμα… Προσωπικά οφείλω μια συγνώμη σε όλους τους φίλους που σας παρότρυνα να στηρίξετε μια τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή… Συνεχίζω τον πολιτικό αγώνα ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και είναι υποχρέωση μου να μην προδώσω την εμπιστοσύνη όλων αυτών που ανεξάρτητα με το κόμμα με στήριξαν με την ψήφο τους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές».

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι:

Μόνοι τους ο Μιχαλολιακος και οι “οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι” έκαναν το πάν για να γίνουν προκλητικοί, απεχθείς και αξιολύπητοι…

Από το 2012 που ανέλαβα γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Καβάλας της Χρυσής Αυγής οργάνωσα μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές μας εκατοντάδες ενημερωτικές εξορμήσεις, δεκάδες  εκδηλώσεις, ομιλίες και ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης σε ολόκληρο το νομό Καβάλας. Ουδέποτε απασχολήσαμε ως γραφείο την Δικαιοσύνη όπως έγινε με άλλα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά ακόμη και όταν δεχτήκαμε χτυπήματα από τους γνωστούς-αγνώστους ακροαριστερούς τρομοκράτες, ουδέποτε απαντήσαμε.

Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το εθνικά, πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο μόρφωμα. Και πρώτα απ’ όλα οφείλω να πράξω αυτό που δεν τόλμησε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, να ζητήσει ένα συγνώμη για το ταπεινωτικό αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών που ήταν συνέπεια των δικών του λανθασμένων επιλογών και αποφάσεων.

Πολλές φορές η συγνώμη απαιτεί περισσότερο θάρρος από μια κενή δήλωση για να καλυφθεί το επικοινωνιακό κενό.

Και εγώ προσωπικά οφείλω μια συγνώμη σε όλους τους φίλους που σας παρότρυνα να στηρίξετε μια τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή.

Συνεχίζω τον πολιτικό αγώνα ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και είναι υποχρέωση μου να μην προδώσω την εμπιστοσύνη όλων αυτών που ανεξάρτητα με το κόμμα με στήριξαν με την ψήφο τους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑