Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 17th, 2019 | by fileto

0

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Ανω – κάτω η Περιφέρεια με την “καρατόμηση” Μαμσάκου

“Καθάρισαν τον Μαμσάκο, ένα κομμάτι της ΝΔ φώναζε στο κέντρο της Δράμας φανατικός υποστηρικτής του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, αλλά και του νεοδημοκράτη δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου που τον “πέταξαν” επί της ουσίας οι σύντροφοί του έξω από την διοίκηση της ΔΙΑΑΜΑΘ!

Ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος στην  Δ.Ι.Α.Α.Μ.Α.Θ (Φορέας Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφού ολοκληρώθηκε στην Κομοτηνή αυτό που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες (άραγε ποιο είναι το “αυτό”).

Ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος, ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού η στήριξη του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη κυρίως, δεν στάθηκε αρκετή για την επανεκλογή του.

Στη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης (ΚΙΝΑΛ), αφού ήταν στην ομάδα των δημάρχων που επέβαλλαν τις εξελίξεις. Ο ίδιος θα είναι Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ Αντιπρόεδρος θα είναι ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης (ΚΙΝΑΛ).

Στις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες και την συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου, υπήρξε μια αλλαγή, με τον δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη (ΝΔ) να παίρνει την θέση του δημάρχου Μύκης Χ. Ντελή Γιουσούφ (ΑΔΙΆΦΟΡΟΝ!).

Τα μέλη στο Δ.Σ. της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρίας που αποτελεί το Φορέα Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων της ΑΜΘ, αποτελούν οι:

Μανώλης Τσέπελης Πρόεδρος δήμαρχος Ξάνθης

Θεόδωρος Μουριάδης, Αντιπρόεδρος δήμαρχος Καβάλας,

Γιάννης Ζαμπούκης, Διευθύνων Σύμβουλος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
Γιάννης Γκαράνης, δήμαρχος Κομοτηνής,
Σάββας Μιχαηλίδης, δήμαρχος Νέστου,
Δημήτρης Αθανασιάδης, δήμαρχος Προσοτσάνης.

Λευτέρης Κυριακίδης, δήμαρχος Θάσου. 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑