Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 11th, 2019 | by fileto

0

Ο Μέτιος τρολάρει τη ΝΟΔΕ Καβάλας;

Με μια κίνηση που είχε σημειολογικό χαρακτήρα και κόντρα στις γκρίνιες της ΝΟΔΕ Καβάλας και των στελεχών της, για τοποθέτηση στην προεδρία του Κέντρου Πρόνοιας ΑΜ-Θ της Θεσσαλονικιάς Αναστασίας Τσαμπαζλή, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και συνεργάτες του την επισκέφθηκαν χθες με «δώρα» και μποναμάδες!

Με απόφαση του περιφερειάρχη, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ διαθέτει από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ύψους 2.224.540 ευρώ για τη λειτουργία έξι Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) για άτομα με νοητική στέρηση σε Δράμα και Κομοτηνή.

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης χρηματοδότησης, ο Χρήστος Μέτιος μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη, τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ Χρήστο Παπαθεοδώρου και τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ευρωπαϊκών προγραμμάτων Αλέξη Πολίτη επισκέφθηκαν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜ-Θ, στην Καβάλα.

Εκεί είχαν συνάντηση με την πρόεδρο του Κέντρου Αναστασία Τζαμπαζλή και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Κατερίνα Χατζηδημητρίου, Αρετή Γκότση, Σάββα Κιόρογλου και Δημήτρη Κωνσταντινίδη και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου.

Με άλλα λόγια απλά επιβεβαίωσαν την στήριξή τους στην επιλογή της κυβέρνησης και όχι στις επιθυμίες των μελών της ΝΟΔΕ Καβάλας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑