Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 6th, 2020 | by fileto

0

Σκληρή κριτική από Μπαταλογιάννη στον Αναστασιάδη

Πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο «Πευκόραμα» της Ελευθερούπολης την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον συνδυασμό «Σωστή Επιλογή» του Δήμου Παγγαίου.

Η προσέλευση παρά τις καιρικές συνθήκες ήταν εντυπωσιακή, καθώς τόσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού, όσο τα μέλη και φίλοι του βρέθηκαν μαζί, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις, αλλά και δεν παρέλειψαν να προγραμματίσουν τις δράσεις για τη νέα χρονιά, προς όφελος του Δήμου Παγγαίου και των δημοτών του.

DSC02287 - Αντιγραφή DSC02294 DSC02304 DSC02307Ήταν η πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού, μετά τις εκλογές του Μαΐου 2019 και με την ευκαιρία αυτή, ως ηθική αναγνώριση τιμήθηκαν ιστορικά στελέχη του, όπως:

  • Ο Τάκης Ηλιάδης, για τα τριάντα χρόνια προσφοράς του στην τοπική αυτοδιοίκηση.
  • Ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Ξουλόγης, για την συνολική προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Παγγαίου, και
  • Ο Πέτρος Πεταλάς, με μακρά θητεία ως πρόεδρος της Μεσιάς και της Μέλισσας

Ακολούθως σε ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σωστή Επιλογή» του Δήμου Παγγαίου, κ. Δημήτρης Μπαταλογιάννης, αναφέρθηκε αρχικά στην στρεβλή διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων από την νυν δημοτική αρχή, τονίζοντας παραλείψεις της και λάθη, αλλά και άστοχες κινήσεις όπως οι μεγάλες και αδικαιολόγητες αυξήσεις σε δημοτικά τέλη και τέλη άρδευσης, την πλημμελή παροχή υπηρεσιών σε τομείς της καθημερινότητας και γενικότερα στην αρνητική άσκηση πολιτικής σε θέματα ανάπτυξης, τουρισμού, κοινωνικής πρόνοιας και διοικητικής μεταρρύθμισης.

Ο κ. Μπαταλογιάννης έκανε εκτενή αναφορά στις προτάσεις του συνδυασμού «Σωστή Επιλογή», τις οποίες αναπτύσσει και θα αναπτύξει στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα άλλα όργανα διοίκησης του Δήμου Παγγαίου, στις Επιτροπές και τα διοικητικά συμβούλια των Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων όπου συμμετέχουν μέλη του συνδυασμού.

«Θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική, να στηλιτεύουμε, ότι είναι αρνητικό για τους δημότες μας και προέρχεται, από την διοίκηση του δημάρχου κ. Φίλιππου Αναστασιάδη, αλλά παράλληλα θα καταθέτουμε τις δικές μας προτάσεις, τις οποίες και θα στηρίξουμε. Πάντα ο συνδυασμός μας πίστευε ότι, ο Δήμος Παγγαίου είναι το δυνατό χαρτί της περιοχής, αλλά τα τελευταία χρόνια μένει πίσω εξαιτίας της στρεβλής πολιτικής που ακολουθεί η παρούσα δημοτική αρχή, ελπίζοντας ότι θα συμβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο, στην αλλαγή νοοτροπίας των διοικούντων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ.κ. Χρυσοστόμου, ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Σώματα Ασφαλείας του Δήμου Παγγαίου και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Ευχόμαστε σε όλους τους δημότες και τις δημότισσές μας, μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία και δημιουργικότητα, αλλά προπάντων μια νέα χρονιά που θα αποτελέσει αφετηρία για αλλαγές στον Δήμο Παγγαίου!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑