Άποψη - Γνώμη

Published on March 8th, 2020 | by fileto

0

Ο Έβρος είναι σύνορο δεν είναι Εξάρχεια!

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο θυμωμένοι οι αριστεροί κυρίως του Σύριζα με τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο.

Διαβάζω ακόμη και τις αναρτήσεις τους στους τοίχους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν μπορώ να κατανοήσω από πού πηγάζει αυτή η ξυνίλα, μια και είναι φανερό ότι και οι ίδιοι οι αρχηγοί τους αναφέρουν ότι …κι εμείς φυλούσαμε τα σύνορα!

Μπορεί να βλέπουμε τις τελευταίες μέρες αστυνομικούς των ΜΑΤ να δίνουν μάχη με τους εξαγριωμένους και βαλτούς μετανάστες, οι οποίοι συνεπικουρούμενοι από την στρατοφυλακή των Τούρκων, θέλουν να ρίξουν τον φράχτη και να μπερδευόμαστε, ως προς το τι γυρεύουν εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις που βλέπουμε σε οδομαχίες στα Εξάρχεια, αλλά μην γελιόμαστε, η ασύμμετρη απειλή είναι ένας πόλεμος χωρίς σφαίρες.

Γι’ αυτό και ο Στρατός κρατάει τα μετόπισθεν, μια και αν γίνει η στραβή κανείς να μην έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι θα πέσουν και σφαίρες…

Σε δημοσκόπηση που έγινε φανερώνεται ανάγλυφα ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων συμφωνούν με την διαχείριση που κάνει η κυβέρνηση στα σύνορα με την αστυνομία.

Ακόμη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στο μεγάλο τους ποσοστό συμφωνούν ότι πρέπει να δοθεί μάχη στα σύνορα, μια και πολλοί εξ αυτών δεν έχουν την ίδια άποψη με τους δήθεν διεθνιστές που μπορεί αν θέλουν ανοιχτά σύνορα, αλλά δεν θα φιλοξενούσαν στο σπίτι τους ούτε για μια βδομάδα μια παρέα Αφγανών!

Κι εμείς φυλάξαμε τα σύνορα, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι θυμόμαστε την Ειδομένη, όλοι γνωρίζουμε ποιοι και πόσοι εργάστηκαν και εργάζονται ακόμη στις λεγόμενες ΜΚΟ και ποιάς φυλής παιδιά είναι.

Και να φανταστεί κανείς ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έκανε ούτε το 40% αυτών που πρέπει να κάνει αν δεν θέλει να χρεωθεί μια χαοτική κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί με τις ορδές των μεταναστών που θέλουν να μπουν από τα σύνορα της Ελλάδας και να καταλήξουν στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες!

Οι Έλληνες το έχουν αποδείξει μπορεί στην αρχή να ξενίζονται με την παρουσία των ξένων, αλλά ούτε ρατσιστές είναι, ούτε και φασίστες.

Κι αν για μια φορά ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διχάσει, τότε να είναι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές θα χάσει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Καλό είναι να μην σηκώνουν τις σημαίες του χθες όταν μιλούν για τάγματα εφόδου, όταν και επί δικής τους διακυβέρνησης ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, φωτογραφιζόταν μαζί τους ακόμη και στο πεδίο βολής της Θάσου!

Πάμε πίσω (4/4/2018), και ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος απεθυνόμενος στους αξιωματικούς και στο στράτευμα που συμμετείχε σε άσκηση στην Ικαρία είπε: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή από οποιονδήποτε».

Αναλυτικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή (!), όπου παρακολούθησε κοινή άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου, μιλώντας στους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες είπε τα εξής:

«Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, είναι μια δύσκολη ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, αλλά όπως γνωρίζετε καλύτερα απ’ όλους οι νησιώτες και οι ακρίτες, αλλά και παρακολουθείτε, τα πράγματα είναι έτσι που πρέπει να ετοιμαζόμαστε ακόμα πιο πολύ από ό,τι κάναμε μέχρι σήμερα.

Εγώ είμαι υπερήφανος που με τον Αρχηγό ΓΕΣ και την ηγεσία του Στρατού καθορίσαμε το περσινό έτος ως «Έτος Εθνοφυλακής». Αν συγκρίνει κανείς την προπέρσινη, την περσινή και τη φετινή άσκηση, εδώ, στην Ικαρία, θα δει ότι αυτό το εγχείρημα πέτυχε 100%, χάρη σε εσάς, στους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους στρατιώτες μας, αλλά και χάρη στη βαθιά πίστη που έχετε εσείς οι Εθνοφύλακες, την οποία επιδείξατε κατά το «Έτος Εθνοφυλακής», όπως και όλα τα χρόνια που προσφέρετε αφιλοκερδώς στην πατρίδα και πολλές φορές χωρίς η πατρίδα να έχει τη δυνατότητα να σας δώσει αυτά που πρέπει».

Τα θυμάσαι όλα αυτά Αλέξη Τσίπρα ή κάνεις το κοροΐδο;

Ας πάμε στο δια ταύτα…

Αυτά που συμβαίνουν στα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο είναι πρωτοφανή και δηλητηριάζουν την καλή γειτονία με τους Τούρκους, οι οποίοι για μια ακόμη φορά κάνουν τον κουτοπόνηρο γείτονα, θέλοντας να χτυπήσουν την Ευρώπη μέσω μιας ανίσχυρης, όπως νομίζουν Ελλάδας.

Οι Τούρκοι όμως και δεν είναι η πρώτη φορά ξέρουν ότι η Ελλάδα δεν είναι Κουρδιστάν αλλά ούτε και Συρία!

Από την άλλη οι μετανάστες δήθεν ξυπόλητοι που θέλουν να πάνε στην Ευρώπη ή όπου αλλού πρέπει να ξέρουν επίσης ότι τα σύνορα μιας χώρας όπως η Ελλάδα δεν είναι Εξάρχεια για να το παίζουν μπαχαλάκηδες!

Τέρμα η ανοχή, ο κύβος ερίφθη!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑