Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 9th, 2020 | by fileto

0

Σφράγισαν το Ανοιχτό Κολυμβητήριο Καβάλας

Λουκέτο βάζει ο Δήμος Καβάλας στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο που χάσκει στην παραλία της Καβάλας, μετά το γεγονός του τραυματισμού ενός 14χρονου νεαρού που ήρθε στη δημοσιότητα μετά από ανάρτηση Καβαλιώτισσας.

Ευτυχώς ο 14χρονος δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, αλλά η απορία όλων είναι πως αυτή η «ανοιχτή πληγή» παραμένει ανοιχτή και προσβάσιμη σε κάθε έναν μέχρι χθες που σύμφωνα με τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, σφραγίστηκε και ασφαλίστηκε για να μην συμβεί άλλο τραγικό γεγονός, από τον κάθε περίεργο που μπορεί να μην γνωρίζει ότι το Ανοιχτό Κολυμβητήριο παραμένει σημείο επικινδυνότητας για όποιον βρεθεί στις εγκαταστάσεις του.

Με την παραδοχή ότι ο Δήμος Καβάλας το σφραγίζει επιβεβαιώνεται ότι το Ανοιχτό Κολυμβητήριο του ανήκει έστω και κατά χρήση, μια και πριν από λίγες μέρες συνεργείο της Πυροσβεστικής πήγε και το καθάρισε!

Το θέμα με τον τραυματισμό του νεαρού έφερε στη δημοσιότητα μια ανάρτηση κάποιας Λίνας Πατρωνίδου, η οποία τονίζει ότι είναι γιος της και είχε σημειώσει τα εξής: «Το παλιό κολυμβητήριο της Καβάλας, στο λιμάνι, παραμένει αφύλακτο και είναι προσβάσιμο στις αίθουσες των αποδυτηρίων με αποτέλεσμα να μπαίνουν μέσα έφηβοι και δεν ξέρω ποιος άλλος , κάνοντάς το στέκι.

Εκεί μέσα τραυματίστηκε στο κεφάλι, από μια πόρτα που έπεσε επειδή δεν ήταν καλά στηριγμένη, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα ο δεκατετράχρονος γιος μου.

Δεν πρέπει ο αρμόδιος φορέας να λάβει κάποια μέτρα; Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο αν η πόρτα τον είχε καταπλακώσει. Σήμερα το δικό μου παιδί, αύριο κάποιο άλλο.

Από πού να ζητήσω ευθύνες για όλο αυτό;

Ζούμε σε μια όμορφη πόλη αλλά η αδράνεια και η αδιαφορία είναι η αιτία να χάνει αυτή η πόλη τη λάμψη της.

Ας μην μας ζητάνε μόνο τη ψήφο μας, ας δουλεύουν κι όλας για το καλό αυτού του τόπου….

Θα μπορούσα να το τραβήξω παραπέρα με μηνύσεις, όχι δεν θα το κάνω, αλλά ζητώ πολιτισμένα το περιστατικό του δικού μου παιδιού να γίνει το καμπανάκι που θα τους ξυπνήσει και θα ταρακουνήσει τον εγκέφαλό τους για να λάβουν τα μέτρα τους».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑