Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 3rd, 2020 | by fileto

0

Χάνουν τουρίστες Θάσος, Καβάλα και η Χαλκιδική

Μπορεί να έχει φρακάρει και σήμερα ο Προμαχώνας από χιλιάδες Βαλκάνιους και Ευρωπαίους που έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά οι προορισμοί τους δεν είναι όπως παραδοσιακά συνέβαινε η Βόρεια Ελλάδα.

Μπορεί, στο νησί της Θάσου, να άνοιξαν όλα τα ξενοδοχεία, αλλά οι επαγγελματίες άρχισαν να καταγράφουν τις πρώτες ακυρώσεις, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, Πάρη Παρασχούδη.
«Ακόμη δεν έχουμε σαφή εικόνα και ελπίζουμε να μην χειροτερέψουν τα πράγματα. Ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάσταση και να αλλάξουν τα πράγματα στον οδικό τουρισμό. Συγχρόνως, περιμένουμε ορισμένες πτήσεις από κεντρική Ευρώπη και ένα μέρος από τον εσωτερικό τουρισμό», τόνισε ο κ. Παρασχούδης.

Η ίδια εικόνα και στην Καβάλα με ακυρώσεις κρατήσεων και άδεια τα παραλιακά χωριά Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμος και Παραλία Οφρυνίου!

Η ίδια κατάσταση σε Χαλκιδική, Σταυρό και Ασπροβάλτα όπου οι ακυρώσεις είναι σημαντικές και πολλά ξενοδοχεία να παραμένουν άδεια.

Στη Σαμοθράκη η κατάσταση είναι …τραγική!

Το συνεχιζόμενο κλείσιμο των συνόρων σε Νυμφαία, Εξοχή και Ορμένιο προκαλεί αντιδράσεις από τους ανθρώπους του τουρισμού στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑