Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 14th, 2021 | by fileto

0

Απαράδεκτη η εικόνα της Ξάνθης….

Τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στο αποκριάτικο πάρτι στην Ξάνθη επιχείρησε να δικαιολογήσει ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, λέγοντας πως «ήταν μια αυθόρμητη συμμετοχή».

«Kαταφέραμε να συμβάλουμε θετικά, στην ψυχολογία των πολιτών της Ξάνθης», λέει και ο πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, Ηλίας Ασκαρίδης.

«Στις 19:19 ακριβώς διακόπηκε τελείως η μετάδοση μουσικής και συνεχίστηκαν οι εκκλήσεις από τα μεγάφωνα για το μη συνωστισμό στην κεντρική πλατεία, προσθέτει ο κ. Ασκαρίδης».

«Όλη την βδομάδα κάναμε διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον κόσμο για να κρατήσουμε λίγο την νότα του καρναβαλιού και να μην στερήσουμε την ψυχολογία της χαράς από την κοινωνία», είπε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Στο πλαίσιο αυτό όπως σημείωσε είχαν ελαφριά μουσικούλα όλη την βδομάδα ως μια καρναβαλική νότα ψυχαγωγίας.

«Χθες το απόγευμα βάλαμε την μουσική 17.00 -20.00 που βάζουμε και κατά της 19.00 παρατηρήθηκε μια μεγάλη συμμετοχή νεολαίας και να στάματανε στην πλατεία.

Αμέσως ο πρόεδρος με άλλους παράγοντες σταμάτησαν την μουσική και ανέφεραν ότι δεν είναι σωστό αυτό γιατί είχαν φέρει και ατομικά μεγάφωνα».

Ερωτηθείς σχετικά με το αν το περίμεναν δήλωσε πως «ήμασταν σε μια ετοιμότητα αν συμβεί αυτό αμέσως να σταματήσουμε και να διαλύσουμε τον κόσμο».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως ήταν νεαρά παιδιά 15-17 που θέλανε να εκτονωθούν και πως αμέσως τελείωσε η υπόθεση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑