Διεθνείς

Published on January 3rd, 2013 | by fileto

0

Το Europa Park είναι μοναδικό και στο 2013

To Europa Park μπορεί να κοιτάξει πίσω στο χρόνο σε υπερθετικό βαθμό και προσπερνάει το πρώτο ρεκόρ 2012 τους 4,5 εκατομμύρια επισκέπτες.

Ο αριθμός των επισκεπτών στο Europa Park  ανεβαίνουν σταθερά καθώς οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονται από χώρες εκτός της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ελβετίας.

Το 2012 ήταν επίσης η χρονιά του υψηλότερου όγκου των επενδύσεων στην ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης, με το άνοιγμα του πέμπτου Ξενοδοχεία  “Bell Rock” και το νέο πόλο έλξης, το ξύλινο τρενάκι του λούνα παρκ – που βάζει νέα πρότυπα “Wodan Timburcoaster”. Ακόμη και τα συνέδρια πέρυσι, αυξήθηκαν σε διψήφιο νούμερο. Το νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων superior “Bell Rock” με ύφος Νέας Αγγλίας, το οποίο άνοιξε τον Ιούλιο του 2012 το επισκέφθηκαν περισσότεροι από 100.000  για διανυκτερευσεις. Η αξιοποίηση των πέντε θεματικών ξενοδοχείων της εταιρείας βρίσκεται σε πληρότητα περισσότερο από 95%. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Γερμανίας αρκετές φορές ανά εποχή και όλο και περισσότερες διανυκτερεύσεις.

Γιαννης Δημητριάδης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑