Ειδήσεις

Published on January 14th, 2013 | by fileto

0

Νεκρός βρέθηκε ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας

Αποκλείει η αστυνομία να προέρχεται από εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του ξανθιώτη επιχειρηματία ο οποίος ήταν αγνοούμενος από την περασμένη Παρασκευή.

Τελικά μετά από συντονισμένη προσπάθεια σε ερημική περιοχή κοντά στο Παλαιό Κατράμιο Ξάνθης βρέθηκε χθες το απόγευμα το πτώμα του επιχειρηματία Βαγγέλη Κωστόπουλου.

Το πτώμα του 66χρονου βρέθηκε γυμνό μέσα στο αυτοκίνητό του, σε απόσταση 500 μέτρων νότια της Εγνατίας Οδού.

Η ανεύρεση έγινε δυνατή χάρη στην συνδρομή του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, το οποίο συνέδραμε τις προσπάθειες των πεζοπόρων τμημάτων που έψαχναν σε άλλη περιοχή, εντόπισε το όχημα και προσγειώθηκε. Επί τόπου έφτασαν οι άνδρες της ασφαλείας Ξάνθης καθώς και ο ιατροδικαστικής Παύλος Παυλίδης.

Πως έφτασε η αστυνομία στην ανεύρεσή του

Από την Παρασκευή είχαν χαθεί τα ίχνη του γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης.

Ανθοπώλης στο επάγγελμα με κατάστημα σε κεντρικό σημείο της πόλης έδωσε τελευταία φορά σημάδια ζωής την περασμένη Παρασκευή όταν και έφυγε έχοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να πραγματοποιήσει συνάντηση για την αγορά κτήματος.
Έκτοτε οι συγγενείς και οι φίλοι του έχασαν τα ίχνη του, ενώ παράλληλα δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αστυνομικές Αρχές. Αμέσως η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του γνωστού ανθοπώλη, έρευνες που κατέληξαν στο αποτρόπαιο αποτέλεσμα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν τον επιχειρηματία να έχει πέσει θύμα ληστείας, όμως τελικά φαίνεται ότι κάτι άλλο συνέβη και αποκλείστηκε από την αστυνομία η εγκληματική ενέργεια.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑