Επιχειρήσεις

Published on January 15th, 2013 | by fileto

0

Το κρύο γιαούρτι έρχεται και στη Καβάλα

Η chillbox frozen yogurt & juicy spoons έχει πλέον εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα frozen yogurt στην Ελλάδα και συνεχίζει το αναπτυξιακό πλάνο της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπου ήδη λειτουργούν τρία καταστήματα σε Αγγλία, Βουλγαρία και Σουηδία, αναδεικνύοντας όχι μόνο τα ελληνικά προϊόντα, αλλά και την ελληνική επιχειρηματικότητα, όπου τόσο το επιχειρηματικό σύστημα, όσο και η αισθητική των καταστημάτων έχουν δημιουργήσει τον απόλυτο συνδυασμό της επιτυχίας.

Ξεκινώντας, αρχές του 2012, με το πρώτο κατάστημά της στην Πάτρα, σήμερα διαθέτει 26 καταστήματα εν λειτουργία στην Ελλάδα και 3 στο εξωτερικό. Παράλληλα, 9 ακόμη καταστήματα σε Ζωγράφου, Λευκάδα, Καβάλα, Καλαμαριά, Κρήτη, Θάσο, Σέρρες, Αικατερίνη Κέντρο και Αικατερίνη Παραλία είναι έτοιμα να προσφέρουν το απαράμιλλης ποιότητας frozen yogurt, σε αξεπέραστη ποικιλία γεύσεων και toppings, καθώς και παγωτό χύμα, καφέ, smoothies, φρουτοσαλάτες και ροφήματα υψηλής ποιότητας και αυθεντικών γεύσεων.

Τα καταστήματα της chillbox frozen yogurt & juicy spoons διαθέτουν σύγχρονο ύφος και design, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία, με την εικόνα τους, την προϊοντική γκάμα τους και τις απολαυστικές γεύσεις τους να αποτελούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους. Αποτελούν το καθημερινό πέρασμα, μικρών και μεγάλων, ένα απολαυστικό διάλειμμα, στους γρήγορους ρυθμούς του καθημερινού τρόπου ζωής. Οι προδιαγραφές του concept αφορούν σε κατάστημα 30 – 70 τ.μ. σε εμπορικό δρόμο με αυξημένη διέλευση πεζών. Η αρχική επένδυση αφορά τις μηχανές για το frozen yogurt (τουλάχιστον 2 μηχανές δύο γεύσεων και μίας ανάμικτης η κάθε μία), βιτρίνα γαρνιρισμάτων με άνω των 40 toppings, βιτρίνα παγωτού, πάγκο παρασκευής με μηχανές καφέ και μπλέντερ ροφημάτων, ψυγεία, λάτζες πάγκο και σκαμπό για τους πελάτες και είναι της τάξεως των 80,000 ευρώ για κατάστημα 30 – 35 τ.μ. Τα entry fees (10ετής σύμβαση) καθορίζονται σε 12,500 ευρώ και σε 7.500 ευρώ για καταστήματα εποχικής λειτουργίας.

Η πρόταση franchise των chillbox frozen yogurt & juicy spoons αφορά στην κορυφαία επιχειρηματική επιλογή και για το 2013, καθώς η self service εξυπηρέτηση των καταναλωτών αφενός ανάγει την επίσκεψη στο κατάστημα ως μια απαράμιλλη εμπειρία που συνδυάζει την διασκέδαση με τις εξαίρετες και υγιεινές επιλογές και αφετέρου σε συνδυασμό με την τροφοδοσία των καταστημάτων με έτοιμο προϊόν χωρίς ανάγκη παρασκευαστηρίου, ελαχιστοποιεί τις ανάγκες σε προσωπικό και διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑