Lifestyle

Published on March 19th, 2013 | by fileto

0

Πιάνει Καβάλα ο Λούης με τις κρουαζιέρες του

Τα προγράμματα του 2013 της Louis Hellenic Cruises περιλαμβάνουν σύντομες αποδράσεις “από το άγχος και την καθημερινότητα”.
Ιδιαίτερα η Louis Hellenic Cruises θα διοργανώσει δύο ειδικές επταήμερες Προσκυνηματικές Κρουαζιέρες στις 18 και 25 Οκτωβρίου 2013 αντιστοίχως με λιμάνι εκκίνησης το Λαύριο και με προορισμούς, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, το Δίκιλι, το Κουσάντασι, την Πάτμο, Σύρο και επιστροφή στο Λαύριο.

Η Louis Hellenic Cruises δίνει και φέτος έμφαση στην καλή σχέση ποιότητας και τιμής, στοχεύοντας σε κρουαζιέρες που  θα έχουν πολιτισμό, κοσμοπολίτικο αέρα, χαλάρωση με ανέσεις, αναβαθμισμένες υπηρεσίες, ανανεωμένα πακέτα εκδρομών, πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με ταξίδια στην Ελληνική κουζίνα από τον Βαγγέλη Δρίσκα, ατελείωτος χορός με τους Imam Baildi, διαχρονικό ελληνικό τραγούδι από τους A Capella και δύο μοναδικές εν πλω συναυλίες το καλοκαίρι με τους Χ. Βαρθακούρη, Σ. Διονυσίου, Δ, Κόκοτα, Γ. Μπιθικώτση, που θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες των πατέρων τους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑