Ειδήσεις

Published on April 14th, 2013 | by fileto

0

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας στη Νέα Πέραμο Καβάλας

Αδύνατο να το χωρέσει ανθρώπινο μυαλό. Οικογενειακή τραγωδία στις 10 το πρωί χθες Σάββατο 13 Απριλίου 2013, με δράστη 42 χρονο που σκότωσε την 33χρονη σύζυγό η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος στο ΤΕΙ Καβάλας και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο παρανοικός δολοφόνος, με την καραμπίνα στα χέρια μπήκε στο σπίτι των πεθερικών του στην Νέα Πέραμο Καβάλας και με μια κοντόκανη καραμπίνα πυροβόλησε πρώτα στο ταβάνι του σπιτιού και μετά η δεύτερη σφαίρα βρήκε στο στήθος την άμοιρη γυναίκα επιφεροντάς της θανάσιμα τραύματα.

Ο ίδιος αφού αυτοπυροβολήθηκε έπεσε νεκρός και η μητέρα της άτυχης γυναίκας πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά, βγήκε έντρομη από το σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία.

Προφανώς το ζευγάρι είχε προβλήματα στην συμβίωσή του και βρισκόταν στα χωρίσματα, γιαυτό και η άτυχη σύζυγος βρηκε καταφύγιο στους γονείς της με τα δύο ανήλικα παιδιά της 13 και 15 χρόνων.

Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ο πατέρας τής 34χρονης, έπαθε καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια και τον τρόπο τηε δολοφονίας.

Κυριακή πρωί σε βαρύ κλίμα έγινε η κηδεία του αυτόχειρα και δολοφόνου.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας έγινε η κηδεία της άτυχης γυναίκας με τραγικές φιγούρες τα παιδιά της!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑