Lifestyle

Published on April 19th, 2013 | by fileto

0

Καλοκαίρι για παιδιά στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας από την νέα φετινή κατασκηνωτική περίοδο λειτουργούν πλήρως και είναι συμβεβλημένες με ασφαλιστικά ταμεία ορισμένων κατηγοριών.

Ήδη συμμετέχουν οι υπεύθυνοι, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, σε διαγωνισμούς όπου θα μπορούν παιδιά μελών ασφαλιστικών ταμείων τα οποία καλύπτουν την διαμονή παιδιών σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις, να φιλοξενηθούν χωρίς καμία επιβάρυνση από τους γονείς.

Παράλληλα, οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας είναι πλέον επιλεγμένες για τα παιδιά των καθηγητών της ΟΛΜΕ, με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση από τους γονείς.

Καλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους στις κατασκηνώσεις, και δεν έχουν από το ασφαλιστικό τους ταμείο κάλυψη εξόδων, να ενημερωθούν για τα οικονομικά πακέτα τα οποία προσφέρουν, ώστε τα παιδιά να απολαύσουν την διαμονή τους αυτό το καλοκαίρι στη Μαρώνεια, με πολύ οικονομικό κόστος.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς από όλη τη Θράκη μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 25310.28777 και 6985864064 και στην ιστοσελίδα μας www.stonecamp.gr.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑