Ειδήσεις

Published on May 20th, 2013 | by fileto

0

Επιτόπια ενημέρωση για το ΕΚΑΒ μετά τα δημοσιεύματα

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κος Δημήτρης Παπαγιαννίδης, υλοποιώντας τα λεγόμενα του κατά την… ανάληψη των καθηκόντων του προ 2 μηνών περίπου, πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις στα παραρτήματα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας ανά την περιφέρεια, ώστε να ενημερωθεί τόσο για τα προβλήματα όσο και για τις κατά τόπους ανάγκες αυτών.

Η επίσκεψηα αυτή γίνεται λόγω των ρεπορτάζ τα οποία έγιναν και αφορούν ελλείψεις και προβληματική λειτουργία σταθμών του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην περιφέρεια.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 19/05 επισκέφτηκε το Ε.Κ.Α.Β. Γιαννιτσών, Έδεσσας, Βέροιας, Κατερίνης και Χαλκιδικής (Κασσάνδρεια, Πολύγυρος, Μουδανιά ) όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εργαζομένους αλλά και τα σωματεία, παρουσία της Διευθύντριας του παρατήματος του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης αλλά και των Υπευθύνων των Τομέων.

Τη Δευτέρα 20/05 επισκέπτεται το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς ενώ παράλληλα θα έχει συνάντηση με τους εργαζομένους αλλά και τους Διοικητές της 3ης και 4ης Υ.ΠΕ. καθώς και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέλος αύριο Τρίτη 21/05 θα επισκεφτεί το ΕΚΑΒ Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Κομοτηνής όπου θα προβεί σε αντίστοιχες συναντήσεις με τους εργαζομένους αλλά και τους Διοικητές των Νοσοκομείων.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑