Ειδήσεις

Published on June 4th, 2013 | by fileto

0

Θανατηφόρο με ΙΧ που μετέφερε μικρούς ποδοσφαιριστές του Πανσερραικού

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του και δύο οκτάχρονα αγοράκια τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή 2/6 το μεσημέρι, στο 14ο χλμ. της εθνικής οδού Δράμας – Σερρών, στο ύψος του Χρυσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος και στο οποίο επέβαιναν ο 8χρονος γιος του κι ένας συνομήλικος φίλος του τελευταίου οι οποίοι είναι μέλη της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Πανσερραϊκού και μετέβαιναν στη Δράμα για να συμμετάσχουν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωνε η Ακαδημία του Πανδραμαϊκού.

Από τα συντρίμμια των δύο οχημάτων ανασύρθηκαν νεκρός ο 77χρονος και σοβαρά τραυματισμένα τα δύο ανήλικα αγόρια, που μεταφέρθηκαν, το ένα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη και το άλλο στο νοσοκομείο Σερρών. Ο 44χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών

Όταν έγινε γνωστό το τροχαίο και ο τραυματισμός των δυο μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας, της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση. Από το Ρώσο επενδυτή και τη Διοίκηση, μέχρι τους οργανωμένους αλλά και απλούς Σερραίους φιλάθλους που βρέθηκαν κοντά στις δυο οικογένειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Ρώσος επενδυτής επισκέφθηκε το πρωί το Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται ο ένας 8χρονος, του οποίου η κατάσταση είναι πιο σοβαρή, και μετά από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, στην κοιλιακή χώρα, η κατάσταση του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη, για να πληροφορηθεί από τους γιατρούς την πορεία της υγείας του μικρού, από πρώτο χέρι, ζητώντας τους να κάνουν τα πάντα, αλλά και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του.

Οι οργανωμένοι του Che Guevara Club οι οποίοι διαθέτουν Τράπεζα Αίματος, όπως και πολλοί απλοί φίλαθλοι, βρέθηκαν όλοι στο Ιπποκράτειο προκειμένου να δώσουν όσο αίμα χρειαστεί αλλά και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του μικρού.

Ο άλλος 8χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών,  η κατάσταση δεν ήταν τόσο σοβαρή, έχει ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι, αλλά το κάταγμα στη λεκάνη, θα απαιτηθεί χρόνος αποθεραπείας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑