Ειδήσεις

Published on September 24th, 2013 | by fileto

0

Πωλείται το Φιδονήσι της Νέας Ηρακλείτσας

Πολύ κοντά στη πώλησή του νησιού των Φιδιών, το γνωστό στους ντόπιους ως “Φιδονήσι”, φαίνεται ότι βρίσκεται ο οίκος δημοπρασιών “Myro Antiques House”.

Το ιδιωτικό νησί Φιδονήσι, 160.000 τ.μ., βρίσκεται στο Βορειοανατολικό Αιγαίο με κοντινότερη την ακτή της Ηρακλείτσας του Δήμου Παγγαίου, στο Νομό Καβάλας. Απέχει 1,5 μίλια από την ακτή και τα εγγύτερα σε αυτό αστικά κέντρα είναι αυτά της Καβάλας, της Ηρακλείτσας – με την τελευταία να αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης τα τελευταία χρόνια για τους Βαλκάνιους και τους Έλληνες της περιοχής.

Να τι γράφει στο πωλητήριο του νησιού ως πληροφορίες: “Στη βορειοανατολική του πλευρά “γειτονεύει” με την παραλία της Ηρακλείτσας, η οποία εφάπτεται με την περιφερειακή οδό που συνδέει τις παράκτιες περιοχές της Περάμου, της Ηρακλείτσας και του Παληού με το αστικό κέντρο και το λιμάνι της Καβάλας. Λίγο πιο βόρεια και ψηλότερα – σε απόσταση περιπου 2 χλμ. – από την ακτή διέρχεται και η αρτηρία της Νέας Εγνατίας οδού. Κοντά στην παράκτια περιοχή του Φιδονησίου βρίσκεται και ο Κόμβος της Εγνατίας, αλλά και η προτεινόμενη οικιστική επέκταση του οικισμού της Ηρακλείτσας. Τέλος, το αεροδρόμιο της Καβάλας που βρίσκεται στη Χρυσούπολη, απέχει από την Ηρακλείτσα περίπου 40 λεπτά, ενώ το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης απέχει – κατά προσέγγιση – μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά”.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑