Ειδήσεις

Published on November 1st, 2013 | by fileto

0

Αιγύπτιοι διακινητές 11 λαθρομεταναστών με βανάκι

Συνελήφθησαν χθες (31-10-2013) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αιγύπτου, ηλικίας 23 και 24 ετών, για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως ) και απόπειρα διευκόλυνσης εισόδου στη χώρα σε έντεκα (11) περίπου μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να κινούνται εντός απαγορευμένης περιοχής (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως), πλησίον της Γεμιστής Έβρου.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες είχαν μεταβεί στο σημείο προκειμένου να διευκολύνουν την είσοδο στη χώρα σε έντεκα (11) περίπου μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί του τούρκικου εδάφους.

Με τη σύλληψή τους, απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος, σε έντεκα (11) περίπου μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑