Ειδήσεις

Published on December 11th, 2013 | by fileto

0

Απαγόρευση απόπλου πλοίων λόγω καιρού

Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και αναγγελίας θυελλωδών ανέμων, που θα φθάσουν τη νύχτα σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, τα 9 με 10 μποφόρ.

 

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή για τον Αργοσαρωνικό θα πραγματοποιηθεί μόνο το δρομολόγιο στις 18:00 το απόγευμα για Αίγινα.

 

Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιείται το δρομολόγιο στις 17:30 για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και στις 18:00 το απόγευμα για Μαρμάρι.

 

Κλειστό είναι και το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνου και Κεραμωτή-Θάσου.

 

Στη γραμμή Αγ.Μαρίνα – Νέα Στύρα πραγματοποιείται μόνο το δρομολόγιο των 17:30 το απόγευμα, ενώ Ωρωπός – Ερέτρια και Αρκίτσα – Αιδηψός θα γίνουν τα δρομολόγια των 17:00, 18:00 και 19:00 το απόγευμα. Στις γραμμή Βόλος-Σποράδες έγινε μόνο το δρομολόγιο στις 16:00 το απόγευμα.

Επίσης, το πλοίο «AQUA MARIA» δεν κατάφερε να προσεγγίσει στο λιμάνι Αγίου Ευστρατίου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Καβάλα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑