Ειδήσεις

Published on December 15th, 2013 | by fileto

0

Βούλγαροι προωθούσαν στο εσωτερικό Σύριους λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (14-12-2013) το απόγευμα, στο νότιο κόμβο Διδυμοτείχου και στον κόμβο Μάνδρας της Εθνικής Οδού Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης, απ ό αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , αντίστοιχα, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 31, 23 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθη αρχικά, στο νότιο κόμβο Διδυμοτείχου, ο 31χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Ακολούθως, λίγη ώρα αργότερα, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι άλλοι δύο δράστες, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προπορεύονταν του φορτηγού που οδηγούσε ο 31χρονος και λειτουργούσαν ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Κατασχέθηκαν:

  • ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
  • ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑