Ειδήσεις

Published on January 14th, 2014 | by fileto

0

Φορτηγό με πλήθος παρανομίες στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη χθες (13-1-2014) το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και απείθεια.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 28χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, πραγματοποίησε αναστροφή και κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν σε αυτό αλλά και από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα εξής:

  • Στην καρότσα του οχήματος, ο δράστης είχε κατασκευάσει ειδική κρύπτη προκειμένου να πραγματοποιεί παράνομες μεταφορές.
  • Ο δράστης κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο είχε υφαρπάξει από ασφαλιστική εταιρεία χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία.
  • Ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είχε παραποιηθεί.
  • Οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος ήταν πλαστές.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, τα παραπάνω έγγραφα και δύο πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σ την κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης , ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑