Ειδήσεις

Published on January 30th, 2014 | by fileto

0

Φέσι στο ΚΤΕΛ Ροδόπης από τη ΝΔ για μεταφορές ψηφοφόρων

Η Νέα Δημοκρατία χρωστάει περίπου 35.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ του νομού Ροδόπης από τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων της στις διπλές εκλογές το 2012.

Από το 2012 η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ξεπληρώσει το χρέος της με την αιτιολογία πως υπάρχει κρίση.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε στο NewsIt και ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ροδόπης κ. Πέτρος Δεληγκιόζης, ο οποίος αναφέρει πως η συμφωνία ήταν να φέρουν τους ψηφοφόρους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην Κομοτηνή για να ψηφίσουν και να επιστρέψουν και πάλι με το ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με τον κ. Δεληγκιόζη τότε τα αρμόδια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τους είχαν υποσχεθεί πως θα πληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα το πολύ 15 ημερών.

Όπως αποκαλύπτει στο NewsIt το ΚΤΕΛ έκοψε τα τιμολόγια και το αρχικό ποσό ήταν άνω των 40.000 ευρώ. Όπως σημειώνει μετά από έξι μήνες τους έδωσαν 9.000 ευτρώ και πλέον το υπόλοιπο ποσό ανέρχεται στα 35.000 ευρώ.

Ο κ. Δεληγκιόζης αναφέρει χαρακτηριστικά: “μετά όμως τα ξέχασαν όλα. Πήραμε μια κυρία στη Ρηγίλλης που είναι υπεύθυνη και είπαμε οτι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, πληρώσαμε πετρέλαια, πληρώσαμε οδηγούς. Εμείς είπαμε οτι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα, να μας λέτε “κάποια στιγμή, ίσως και να μας κοροϊδεύετε. Ας μας πουν ευθέως οτι δεν μπορούν να τα πληρώσουν”.

Φυσικά ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ροδόπης ξεκαθάρισε στο NewsIt πως στις επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να μεταφέρουν ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως “θα μεταφέρουμε ψηφοφόρους για να μας πληρώσουν τις παλιές οφειλές και να μας χρωστάνε τα καινούρια;”.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑