Ειδήσεις

Published on February 9th, 2014 | by fileto

0

Ρουμάνος διακινητής προωθούσε Σύριους λαθρομετανάστες

Συνελήφθη χθες (8-2-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό (πλησίον κόμβου Αρδανίου), απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, στην Επαρχιακή Οδό Προβατώνα – Αρδανίου, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 48χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με ελληνικές πινακίδες, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν το δράστη, καθόσον σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑