Ειδήσεις

Published on March 13th, 2014 | by fileto

0

Παράνομα φρουτάκια στο Οφρύνιο Παγγαίου

Συνελήφθησαν χθες (11-3-2014) το μεσημέρι, στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 48, 22 (άνδρες) και 35 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα, όπου εντόπισαν τον 22χρονο προσωρινά υπεύθυνο και την 35χρονη υπάλληλο, να έχουν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, πέντε (5) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας στον 48χρονο τη διενέργεια του παραπάνω παιγνίου.

Επίσης, εντός του καταστήματος, βρέθηκαν δεκαεπτά (17) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνει και τον 42χρονο (ημεδαπό) ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • 17 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών
  • το χρηματικό ποσό των 2.286 ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑