Ειδήσεις

Published on April 9th, 2014 | by fileto

0

Ανήλικος διαρρήκτης με αδυναμία στα λεωφορεία στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, οκτώ (8) διαρρήξεις λεωφορείων και καταστημάτων, καθώς και μια (1) κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 14-2-2014 έως 28-3-2014, στην Αλεξανδρούπολη.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία 17χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι 17χρονος, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν πέντε (5) λεωφορεία και τρία (3) καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και ότι προέβησαν στην κλοπή μιας δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων, προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 475 Ευρώ, 1 tablet , 1 ρολόι και 1 κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για την ταυτοποίηση του συνεργού του και τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑