Ειδήσεις

Published on April 17th, 2014 | by fileto

0

Στη Μάνδρα Έβρου σταμάτησε ο διακινητής

Συνελήφθη χθες (15-4-2014) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αδρανίου (ύψος Μάνδρας), απ ό αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 36χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον οδηγό, καθόσον σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 36χρονου, περιλαμβάνει και το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, διότι βρέθηκε στην κατοχή του μία (1) σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία (1) σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑