Ειδήσεις

Published on April 21st, 2014 | by fileto

0

Ο Τέρενς Κουίκ σαρώνει την Αν. Μακεδονία και Θράκη

Σήμερα μεσημέρι Δευτέρας του Πάσχα ο Τέρενς Κουίκ- υποψήφιος περιφερειάρχης- βρέθηκε στην Ξάνθη. Αύριο θα επισκεφτεί και πάλι την πόλη της Καβάλας και χωριά του Παγγαίου και από την Τετάρτη αρχίζει νέα διήμερη περιοδεία στο νομό Ροδόπης.

«Η Δράμα έχει τέσσερα νεκροταφεία. Τα τρία είναι κοιμητήρια συνανθρώπων μας. Το τέταρτο είναι το κίτρινο νεκροταφείο. Των ταξιτζήδων». Αυτή τη δήλωση σοκ έκαναν οι ταξιτζήδες έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Δράμας, στον Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Τέρενς Κουίκ είδε να φεύγουν άδεια, χωρίς κούρσα και τα 10 ταξί που περίμεναν να πάρουν επιβάτες από το τραίνο, που μόλις είχε έρθει από Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

«Η Δράμα ζει μια εφιαλτική οικονομική ισοπέδωση. Η ανεργία χτυπάει οροφή κυρίως στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς» σχολίασε αργότερα ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας:

«Η απομόνωση του νομού από την Εγνατία, αφού οι κάθετοι άξονες είναι όνειρο απατηλό, η απαξίωση της πρωτογενούς παραγωγής και η ταυτόχρονη αποβιομηχανοποίηση του νομού, οδήγησαν σε αυτή την κατάντια. Βεβαίως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το φορολογικό περιβάλλον της Δράμας και γενικά της ΑΜ-Θ, σε σχέση με το 10% φορολογίας που προσφέρει η γειτονική Βουλγαρία στις επιχειρήσεις».

Στη νέα επίσκεψή του στη Δράμα, ο Τέρενς Κουίκ μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη και τους παλιούς προσωπικούς του φίλους Μαρίνο Χατζηκωνσταντίνου και Κώστα Μελετιάδη, περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησαν με Δραμινές και Δραμινούς που, στην πλειοψηφία τους, έβγαζαν την αγωνία για το αύριο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα ο Τέρενς Κουίκ βρέθηκε στην Ξάνθη, όπου στη κεντρική πλατεία είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης που απολάμβαναν το καφεδάκι τους στα καφέ της περιοχής.

Στην παρέα του η υποψήφια Αντιπεριφειάρχης Χρύσα Ούτση, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Πυλίρης, η Πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ιωάννα Ιντζέ, ο Πρόεδρος της τοπικής Συντονιστικής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Δούζης και ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα στη Δράμα του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Δημοσθένης Σταματιάδης.

Αύριο (22/04/14) ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφτεί και πάλι την πόλη της Καβάλας και χωριά του Παγγαίου και από την Τετάρτη αρχίζει νέα διήμερη περιοδεία στο νομό Ροδόπης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑