Ειδήσεις

Published on April 26th, 2014 | by fileto

0

Τα κρυφά γκάλοπ δείχνουν ντέρμπι Γιαννακίδη – Παυλίδη

Στην «τελική ευθεία» Κόμματα και υποψήφιοι, αφού ούτε ένας μήνας δεν απομένει για την διεξαγωγή του α’ γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, με τα αποτελέσματα αυτών, κυρίως, στις 13 Περιφέρειες, να αποτελούν ισχυρή ένδειξη για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων καθώς επίσης και την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων.

Στα Κομματικά επιτελεία, σε εβδομαδιαία βάση, φθάνουν μετρήσεις, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν, τόσο την επικοινωνιακή, όσο και την πολιτική στρατηγική των υποψηφίων και μέχρι στιγμής έχουν αποτυπώσει το κλίμα, που έχει διαμορφωθεί στις 13 Περιφέρειες της Χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, η Ν.Δ. εκτιμά ότι μπορεί να κερδίσει 6 Περιφέρειες, αυξάνοντας ουσιαστικά κατά μία τις κερδισμένες Περιφέρειες – το 2010 η Ν.Δ. είχε επικρατήσει σε 5 Περιφέρειες – ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 2 – Αττική και Βόρειο Αιγαίο – ενώ τέλος το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκτιμά ότι, μπορεί να «κατακτήσει» 4 Περιφέρειες – Αττική, Νότιο Αιγαίο, Κρήτη και Ιόνια Νησιά – από τις 7 κερδισμένες του 2010.

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ αντιπεριφερειάρχες

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης θα συγκρουστούν δύο παλιοί γνώριμοι οι κ.κ. Άρης Γιαννακίδης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και Γιώργος Παυλίδης (Ν.Δ.). Το ΠΑ.ΣΟΚ. θεωρεί ότι ο νυν Περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ., Άρης Γιαννακίδης, θα ξαναεπικρατήσει, και με τη Ν.Δ. να αισιοδοξεί, βάσιμα, πως, ο δικός της υποψήφιος – Γιώργος Παυλίδης – αυτή τη φορά θα τα καταφέρει.

Στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οι μετρήσεις δείχνουν πως, το καλό ξεκίνημα τού κ. Κώστα Μορφίδη, δεν έχει ανάλογη συνέχεια.

Τρίτος στα γκάλοπ εμφανίζεται ο Τέρενς Κουίκ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο οποίος συνεχώς ανεβαίνει.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑