Ειδήσεις

Published on April 30th, 2014 | by fileto

0

Πιάστηκαν ο δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία

Στα χέρια της αστυνομίας είναι οι δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος έπεσε σε ενάδρα θανάτου με σκοπό την ληστεία τα ξημερώματα της Δευτέρας εξω από το σπίτι του στη Νέα Χηλή.

Ο ένας απο τους δράστες εικάζεται ότι υπήρξε εργαζόμενος σε επιχείρηση του θύματος, είναι 43 χρόνων ομογενής από τη Γεωργία που διέμενε στην Αλεξανδρούπολη από τις Σάπες Ροδόπης.

Για την επιτυχία της αστυνομίας στην σύλληψη των δραστών την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του ενός εκ των δύο δραστών της στυγερής δολοφονίας του συμπολίτη μας στις 28 Απριλίου 2014.

Χάρη στην άμεση αντίδραση όλων των Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης καταφέραμε μετά από αυτό το τραγικό και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης μας γεγονός ,να έχουμε τη σύλληψη του ενός δράστη και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα με τη μεθοδικότητα που εργάζονται οι συνάδελφοι μας θα γίνει δυνατή και η σύλληψη του δευτέρου, δίνοντας στους συμπολίτες μας πίσω ένα μέρος από το χαμένο αίσθημα ασφάλειας .
Υποσχόμαστε ότι όσο δύσκολο και αν γίνετε το έργο μας , όσες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό και αν έχουμε , εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο σθένος , και να προσφέρουμε το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Α’ Αντιπρόεδρος
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας
ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος”


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑