Ειδήσεις

Published on September 30th, 2014 | by fileto

0

Μετέφερε σαν παστές σαρδέλες 24 παράνομους μετανάστες

Συνελήφθησαν προχθές (28-9-2014) το βράδυ, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Ειδικών Ομάδων Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί διακινητές, ηλικίας 52, 55 (άνδρες) και 49 (γυναίκα) ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι τρεις (23) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Παλαιστίνης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 52χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε στην ενδοχώρα είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες και τους άλλους δύο δράστες, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προπορεύονται από το όχημα του 52χρονου, λειτουργώντας ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑