Ειδήσεις

Published on November 28th, 2014 | by fileto

0

Γαλάζιες μπηχτές από Καλαντζή σε Στυλιανίδη

Τορπίλες και μπηχτές κατά του βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη εξαπέλυσε ο αντιπροεδρος της Βουλής και συνάδελφος βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Γιώργος Καλαντζής, με αφορμή την επιλογή από το κόμμα να στείλει τον πρώην υπουργό ως ομιλητή σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα.

Μάλιστα οι ίδιος ο αντιπρόεδρος της Βουλής σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα Πρωινή ανέφερε ότι δεν θα παραβρίσκεται στην εκδήλωση, λόγω ανειλημένων υποχρεώσεών του στην Κωνσταντινούπολη όπου θα παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία του Οικουμενικού Πατριάρχη η οποία θα γίνει παρουσία του Πάπα Βενέδικτου, και ευτυχώς “γιατί θα είχε να πει πολλά”, όπως δήλωσε με νόημα.

Να τι είπε στην εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ ο επί σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Γιώργος Καλαντζής.

«Εμείς οι καβαλιώτες δε μοιάζουμε με κάποιους Θρακιώτες που συνηθίζουν να κοιτάζουν στραβά προς το μέρος μας. Ο κ. Στυλιανίδης είναι μεν αποτελεσματικός βουλευτής για τη Θράκη και για την πατρίδα του την Κομοτηνή, ωστόσο έχει προκαλέσει πολύ κακό στην Καβάλα. Ουδέποτε στήριξε τα καβαλιώτικα αιτήματα».

Όπως σημειώνει η εφημερίδα ο αντιπρόεδρος της βουλής υπογράμμισε με νόημα: «Ευτυχώς που δε θα είμαι, γιατί τότε θα έπρεπε να πω πολλά».

Βέβαια η κόντρα των πολιτικών ανδρών κρατάει πολλά χρόνια και ουδείς πλέον γνωρίζει τα αίτιά της.

Το ζητούμενο είναι ότι ο “χαιρετισμός” για την φιλοξενία στην Καβάλα του Θρακιώτη πολιτικού από τον συνάδελφό του στην ίδια παράταξη επί πολλά χρόνια δεν ήταν και πολύ …πολιτίκαλι κορέκτ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑