Ειδήσεις

Published on December 16th, 2014 | by fileto

0

Το Ποτάμι χτυπάει έδρες στη Θράκη…

Στενό πρέσιγκ για εξεύρεση υποψηφίων ικανών να φέρουν ψήφους, κάνει το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη στη Θράκη και ιδιαίτερα στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.

Η κ. Χριστίνα Ταχιάου που έχει εξερευνήσει την περιοχή (πρόσφατα επισκέφθηκε και είχε συναντήσεις στην Ξάνθη) μετά την προσχώρηση ως φαίνεται και του κ. Ιλχάν Αχμέτ (πρώην βουλευτή της ΝΔ στη Ροδόπη και υποψηφίου με την Ντόρα και την ΔΗΜΑΡ στη συνέχεια) ο οποίος κουβαλάει πολλές χιλιάδες προσωπικών σταυρών από την μειονότητα, έχουν εστιάσει αμφότεροι στην στρατηγική ότι η Θράκη μπορεί να τους αποφέρει και δύο βουλευτές αν το Ποτάμι είναι τρίτο κόμμα στην Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Πάντως όπως όλα δείχνουν τα δημοσκοπικά αποτελέσματα φέρνουν πολλούς υποψηφίους στο Ποτάμι και αυτό αποδεικνύεται από την μεγάλη προσέλευση που υπάρχει στις κλήσεις του κόμματος παραμονές εκλογών.

Οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη κινούνται συνεχώς στην περιοχή και έχουν καταλήξει σε ονόματα στους νομούς της Αν. Μακεδονίας με ερωτηματικά στην Καβάλα και τον Έβρο.

Παράλληλα ψάχνουν για πρώην δημάρχους οι οποίοι είχαν κατεβεί ως ανεξάρτητοι υποψήφοι, παλιούς νομάρχες, αυτοδιοικητικούς και εμπλεκόμενους με κοινωνικές, οικολογικές και παραγωγικές οργανώσεις.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑