Ειδήσεις

Published on December 31st, 2014 | by fileto

0

Χειμωνιάτικο σκηνικό με πολύ κρύο η Πρωτοχρονιά

Λόγω καιρού δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Καβάλα-Πρίνου, Κεραμωτή-Θάσος και Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη.

Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά-Ζάκυνθο.

Η εθνική μετερεωλογική υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για βορειοανατολικό βορειοδυτικό κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο,Θρακικό,Στενό Καφηρέα Νότιο Ευβοϊκό και θάλασσα Κυθήρων.

Στην Αν, Μακεδονία και Θράκη είχαμε χιονοπτώσεις μόνο στα ορεινά, ενώ οι θερμοκρασίες είναι σε λογικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, λόγω των θυελλωδών ανέμων, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των παραπάνω οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Πόρτο Λάγους – Ξάνθης.

www.dikaiologitika.gr

Το θερμόμετρο στη Φλώρινα δείχνει -11 βαθμούς Κελσίου, στην Κοζάνη και στα Γρεβενά -7, στην Καστοριά -6, στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες στην Αλεξανδρούπολη -1, ενώ στην Καβάλα ο υδράργυρος έχει πέσει στους 2 βαθμούς Κελσίου. Ισχυρή είναι από το πρωί η χιονόπτωση στη Χαλκιδική από τη Γαλάτιστα μέχρι και το βόρειο τμήμα του νομού, αλλά και τη χερσόνησο της Κασσάνδρας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑