Ειδήσεις

Published on January 9th, 2015 | by fileto

0

Τρίτη και 13 ο Αλέξης Τσίπρας στην Κομοτηνή

Μια περίεργη μέρα διάλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να μιλήσει στην Κομοτηνή, σε μια εκλογική περιφέρεια όπου όλα δείχνουν ότι χτυπάει δυναμικά.

‘Ετσι λοιπόν την Τρίτη και 13 Ιανουαρίου, πριν ξεκινήσει ο Λαζόπουλος την εκπομπή του στον Αλφα από το θεάτρο Βεμπο και από το ίδιο σημείο που είχε κάνει την εκπομπή του πριν μερικούς μήνες ο δημοφιλής κωμικός, ο Αλέξης Τσίπρας από το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής θα απευθυνθεί στον λαό της Ροδόπης, στις 7 το απόγευμα.

Τον ίδιο χώρο επέλεξε μετά από εισηγήσεις και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς για την ομιλία του προιν απο μία εβδομάδα.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή είναι σημαντική και οι δυναμικές υποψηφιότητες Μουσταφά Μουσταφά και Αιχάν Καρα Γιουσούφ στην Ροδόπη και τα ερωτηματικά γύρω από την μη υποψηφότητα του Αχμέτ Χατζηοσμα΄ν δίνουν στην ομιλία Τσίπρα μια άλλη δυναμική.

Από κοντά και ο Δημήτρης Χαρίτου ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στην Ροδόπη, δίνοντας με ένα μήνυμά του έναν άλλο τόνο: “Αυτοί που ευθύνονται για την εγκατάλειψη του τόπου μας, για όσα σήμερα βιώνουμε, ας μην επινοούν διλήμματα που διαιρούν την κοινωνία, όχι για να σώσουν τον τόπο – όπως υποστηρίζουν – αλλά για να σωθούν οι ίδιοι.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ μαζί να φέρουμε τη Ροδόπη στο ΚΕΝΤΡΟ των αποφάσεων. Μπορούμε μαζί να χαράξουμε καινούργιους ελπιδοφόρους δρόμους”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑