Εκδηλώσεις

Published on February 25th, 2015 | by fileto

0

Τέλος το Air Sea Show για την Καβάλα

Μασημένα λόγια και μια θολή ανακοίνωση κοινή από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και τον Δήμο Καβάλας, βάζει προσωρινά ταφόπλακα στην διοργάνωση που έκανε περήφανη την Καβάλα και προσέλκυε επισκέπτες από όλη τον κόσμο, το Kavala Air Sea Show.

Η κοινή ανακοίνωση δελτίο Τύπου, λέει τα εξής: “Μετά από συνάντηση και επικοινωνία όλων των τοπικών φορέων που εμπλέκονται στη διοργάνωση του KavalaAirSeaShow επισημάνθηκαν και συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα: Το KavalaAirSeaShow αποτελεί πλέον μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις του είδους του σε ολόκληρη την Ευρώπη, ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη των απαιτήσεων της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ιδιαίτερα μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την περσινή χρονιά.

Το γεγονός αυτό επιβάλει σε όλους τους εμπλεκόμενους, με την παραπάνω διοργάνωση φορείς, να καταβάλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων και των δυνάμεών τους προκειμένου η εκδήλωση να μετεξελιχθεί σ’ έναν αυτοδύναμο, εμβληματικό και ανταποδοτικό για την τοπική κοινωνία θεσμό. Μετά από πέντε πετυχημένες διοργανώσεις κρίνεται πλέον απαραίτητο να τεθούν νέοι στόχοι και προοπτικές.

Ωστόσο, μια σειρά από λόγους, συμπεριλαμβανομένων και της καθυστέρησης που παρατηρήθηκε στην έναρξη των διερευνητικών συναντήσεων καθώς και άλλων λόγων που είναι ανεξάρτητοι της θέλησης των διοργανωτών, οι διάφορες πολιτικές συγκυρίες των τελευταίων μηνών και η έλλειψη ενός συγκροτημένου φορέα να αναλάβει το σύνολο της παραπάνω διοργάνωσης, υποχρεώνουν στη ματαίωσή της για τη φετινή χρονιά.

Τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, όσο η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα και οι εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων συμφωνήσαν ότι με την πολύτιμη συνδρομή του επιχειρησιακού διευθυντή της εκδήλωσης Παναγιώτη Γεωργιάδη ξεκινούν άμεσα οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του επόμενου KavalaAirSeaShow για το 2016 το οποίο θα πληροί εκείνες τις προδιαγραφές που είναι αντάξιες αυτής της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συμφωνήθηκε επίσης η πίστη στη μεθοδικότητα, την άριστη προετοιμασία και την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων ικανών να δημιουργήσουν τα αναμενόμενα πολλαπλασιαστικά οφέλη από μια τέτοια διοργάνωση στηρίζοντας έμπρακτα την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Καβάλας όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν οι εμπλεκόμενοι φορείς συμφώνησαν να συγκροτήσουν μια μόνιμη οργανωτική επιτροπή η οποία θα έχει ως βασικό στόχο τη σωστή και απρόσκοπτη διοργάνωση της παραπάνω εκδήλωσης”.

Μετά από αυτά το σόου μπαίνει στην χωρία των συζητήσεων, οπότε και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑