Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 26th, 2015 | by fileto

0

Μεγάλη ποσότητα με παράνομα όστρακα στην Αλεξανδρούπολη

Χίλια επτακόσια ενενήντα δύο κιλά (1.792 kgr) όστρακα υπολειπομένων διαστάσεων, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεσημβρινές ώρεςσήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης,επί της οδού Ιερού Λόχου.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ενημέρωση της οικείας Λιμενικής Αρχής από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. για σταθμευμένο Φ.Ι.Χ. όχημα το οποίο έφερε μεγάλη ποσότητα οστράκων, μετέβησαν άμεσα στο σημείο στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, όπου κατόπιν ελέγχου και επισταμένης ζύγισης, διαπίστωσαν πως το εν λόγω όχημα έφερε:

α) πενήντα τρεις (53) σάκους με όστρακα του είδους “Αχιβάδα” συνολικού βάρους οκτακοσίων πενήντα δύο (852 kgr) κιλών υπολειπομένων διαστάσεων,

β) τριάντα εννέα (39) σάκους με όστρακα του είδους “Τελλίνα” συνολικού βάρους οκτακοσίων ογδόντα τριών (883 kgr) κιλώνυπολειπομένων διαστάσεων και

γ) τέσσερις (04) σάκους με όστρακα του είδους “Κυδώνι” συνολικού βάρους πενήντα επτά (57 kgr) κιλών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ.Ι.Χ. όχημα, ενώ το σύνολο των οστράκων, τα οποία κατόπιν ελέγχου από το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου κρίθηκαν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, κατασχέθηκαν και πρόκειται να καταστραφούν.

φωτο: αρχείο


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑